Ještě nějakej ten detail v motorovým prostoru
Maverick117 píše:nooo peknee tie svetla sa ti podarili musim uznat fakt mno a k tej kapote vim jak ti je toto iste mi urobilo uz raz od vtedy STOP kombinaciam farieb
Dumby píše:moc pekne, delas u dreva v autech aji strukturu dreva, nebo to jenom natres jednou barvou (hnedou nebo jinou)??
bazilisek píše:Maverick117 píše:nooo peknee tie svetla sa ti podarili musim uznat fakt mno a k tej kapote vim jak ti je toto iste mi urobilo uz raz od vtedy STOP kombinaciam farieb
Díky, už jsem se taky poučil
Dumby píše:moc pekne, delas u dreva v autech aji strukturu dreva, nebo to jenom natres jednou barvou (hnedou nebo jinou)??
Jen se o to snažimněkolika odstíny hnědé šmrdlám houbičkou.Je to skoro jako metoda suchého štětce.Ale už jsem sem nějaké fotky dával:http://www.modelforum.cz/download/file.php?id=209144&mode=view teda spíš fotku
turbo32 píše::shock: tak tie svetla to je teda napad. vyzera to uzasne.inak zlte svetla boli jednym casom v mode nie?vo francuzsku to bolo caste ale amerika?
a ten sprej na kapote bol zrejme akrylovy a dal si ho na syntu nie?
bazilisek píše:Ale ještě bych chtěl něco hodit na zadní sedačky, ale nevím co?
Poraďte.
bazilisek píše:Ale ještě bych chtěl něco hodit na zadní sedačky, ale nevím co?
Poraďte.
a k nim riadnu ženskuuHokTar píše:bazilisek píše:Ale ještě bych chtěl něco hodit na zadní sedačky, ale nevím co?
Poraďte.
časopis Playboy.![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků