Letadlo je to krasny..
A model je taky paradni! Musim rict, ze se ti perfektne povedl povrch - je videt, ze se nebojis zkouset.. Tvoje modely to zase posunulo o kus dal!
Tesim se, az ho okouknu na zivo

Vladimír Begera píše:no asi budem jeden z mala (alebo asi jediny), ale mne sa to zda hodne nudne a absolutne nezive.
Neviem teda aka patina tam je, no na fotkach nie je nic vidiet.
Cisto je to postavene, to bez debaty, v tom je Vlada spica, ale inac vo vysledku dost priemerne.
Kludne ma bite, aj tak niesom doma.
J!rka Votápek píše:Vladimír Begera píše:no asi budem jeden z mala (alebo asi jediny), ale mne sa to zda hodne nudne a absolutne nezive.
Cisto je to postavene, to bez debaty, v tom je Vlada spica, ale inac vo vysledku dost priemerne.
On ten tvuj Cinan je taky napatinovanej velice hezky.. takze klid..
Urcite jsi videl Vladikovo starsi modely, ne? Tohle je rozhodne posun vpred - rikej si, co chces..
Klidne me bijte, beztak nejsem doma..
DOSKOČIL MICHAL píše:J!rka Votápek píše:Vladimír Begera píše:no asi budem jeden z mala (alebo asi jediny), ale mne sa to zda hodne nudne a absolutne nezive.
On ten tvuj Cinan je taky napatinovanej velice hezky.. takze klid..
Urcite jsi videl Vladikovo starsi modely, ne? Tohle je rozhodne posun vpred - rikej si, co chces..
Klidne me bijte, beztak nejsem doma..
.... tohle je fakt dementní a asi velký minus tohohle fora. Někdo prostě napíše svůj názor ( a není to zrovna uá, neskutečně super ..... ) a neautor modelu začne vracet .... fakt nechápu . Jinak Láďo, na Tvoji školu a laťku v čistotě jsme zvyklí ..... za mě souhlas s Vladom .
Vladislav Seidl píše:Musím také trošičku reagovat. Samozřejmě, když se moje model někomu líbí, mám z toho radost. A když na nich někdo něco kritizuje, tak mě to většinou jen utvrdí v tom, že na tom dalším si musím dát víc záležet. Nevím, jak jste na tom vy, ale já po dokončení 99% modelů pociťuji jakési zklamání, že jsem něco ošulil a těším se, že u dalšího modelu už to bude dokonalé. Ale u dalších se to znovu a znovu opakuje.
Karel Pilát píše:Ahoj Vláďo! Teprve teď jsem si všimnul, že lepíš modýlky, myslel jsem, že děláš do kotlů. Máš to moc pěkný, viděl jsem něco takovýho i tady:
http://www.aviationmodelworks.com/index ... cts_id=270
To je taky hezký (skoro stejný), jenom nechápu - tolik tý práce na tom a nakonec je to vlastně taková blbost.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 8 návštevníků