Michale řekl bych že obojí. Sedák je dost dlouhej, ale přibyl ještě zádový padák a při tý velikosti tam fakt asi trochu polehávali. A hlavy čučely skoro až nad štítek, minimálně do výšky hřbetu. Pokud nevěříš, pošlu ti foto s průměrně vzrostlým frickem za kniplem . A taky stránku z manuálu se sedačkou. V modelu je vážně správně.
Tak AVIA dostala křídla a výškovku. Zvýšený hřbet byl zúžen podle spodku trupu a pomocí plochého skalpelu naškrábáno jemnější lomení podle fotky. VOP dostala propojovací trubku pohyblivých částí a pantíky a je mírně potlačená.
Barvu už jsem použil, konkrétně včera Inspiroval jsem se ostatními poválečnými letadly v aeroklubu, která byla od světle šedo-zelené po tmavě zelené vážně všelijaká. Výsledek viz foto. Doplnil jsem táhla na ovládací plochy a vytáhl přes kopito nový štítek. Ještě musím vytisknout nové imatrikulace, zatím jsou jen připravené v Corelu.
No jednak má každý písmenko jinou šíři a vypadá to na první pohled divně a zadruhé jsou podle fotky strašně úzký (jak rozestupy, tak vlastní písmena). Mám doma vyfocený porovnání, večer to sem možná hodím, uvidím jak rychle stihnem složit cihly Včera jsem stihnul hodit vlajku na směrovku a imatrikulaci na spodek křídla, heč.
Tak jsem zapojil ženu a poslala mi fotku už teď, takže pro porovnání aršík z modelu a můj a foto originálu. Všimněte si hlavně tloušťky čáry u O a šíře A, to bije do očí nejvíc.
Tak je téměř hotovo. Zbývá ještě hodit na sedadla pásy, až je natřu a zpáchat nějakou tu patinu, napustit černou do spár. Když jsem na válce udělal svíčky a kabely, tak jsem pak zjistil, že mají být na každém válci dvě, ale předělávat už to nebudu.
Hlásím úspěšné splnění úkolu dokonce před termínem Přibyly pásy na sedadla, trocha bláta na kola a černá vodovka do spár a za motor. Potrženo-sečteno-hotovo. Tímto děkuji těm co to vyprovokovali a pak už mi vrozená ješitnost nedala to nestihnout