Ještě to budu muset vyzkoušet na Fokkeru D.VII od Eduarda (právě je ve výstavbě).
To, že jsem paranoidní ještě neznamená, že mě nesledujou!
Radim Špůrek píše:Pokusím se dotazem oživit tohle téma. V Sešitu modeláře byly nádherné metody jak dělat výplety, ale nikdo se nevěnoval "špekům" v podobě dvojitých lanek, která někdy bývají v společném "balení" - např na Spadech nebo na našich meziválečných mašinách (Aero A-18 )
Máte taky nějaký postup na tohle? ¨
danikd píše:Ahojda,
kdo by rad misto vytazenych uchostouchu pouzival medene trubicky, tak jsem ted narazil na Ebay na jejich prodej, Sada ( 6ks, u 1,5mm a 2,0mm 3 kusy ) za cca 65Kc, dopravne zdarma ... Oproti Griffon Models cena cca polovic, oproti Lionroaru jeste mensi ... Samozrejme maji vyuziti nejenom na vyplety ... Velikosti : 0,3 - 0,4 - 0,5 - 0,7 - 0,8 - 1,0 - 1,2 - 1,5 - 2,0mm
Modelareni zdar ...
Sheya píše:danikd píše:Ahojda,
kdo by rad misto vytazenych uchostouchu pouzival medene trubicky, tak jsem ted narazil na Ebay na jejich prodej, Sada ( 6ks, u 1,5mm a 2,0mm 3 kusy ) za cca 65Kc, dopravne zdarma ... Oproti Griffon Models cena cca polovic, oproti Lionroaru jeste mensi ... Samozrejme maji vyuziti nejenom na vyplety ... Velikosti : 0,3 - 0,4 - 0,5 - 0,7 - 0,8 - 1,0 - 1,2 - 1,5 - 2,0mm
Modelareni zdar ...
A nepíšou tam i o délce trubiček?
Sheya píše:Tohle by měl nějaký obchodník tady nakoupit a normálně prodávat.
Sheya píše:Jojo, a navíc ta cena.
Peter DeSnek píše:Hele koukal jsem na to a zajima me jedine ...
Je to skutecne to same zbozi jako u Griffon Models ???
Ma to stejne vnitrni prumery ???
Diky za odpoved ...
Ta yeBay neni vazne draha ...
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků