S motormi neviem, ale myslim, ze R3350 v 1/48 nerobi asi nikto.
Ja som rozmyslal, ze upravim Airesacke R2800, mozno by to islo a pod cowlingami by to nemuselo byt az tak vidiet.
Já přemejšlim že bych koupil od QB na B-24.Jak píšeš nebude to moc vidět.Rozhodně to bude ale lepší než co je ve stavebnici.Martin Jursa píše:kridla si OK.
Ja som rozmyslal, ze upravim Airesacke R2800, mozno by to islo a pod cowlingami by to nemuselo byt az tak vidiet.
Jarda Kadlec píše:Já přemejšlim že bych koupil od QB na B-24.Jak píšeš nebude to moc vidět.Rozhodně to bude ale lepší než co je ve stavebnici.Martin Jursa píše:kridla si OK.
Michael Skočil píše:No, já mám doma B-29 tři kousky.ale v 72. Už jsem zkouššel naťuknout Miška, ale zatím prý nebudou. Jediná pomoc je opravdu je upravit z něčeho stávajícího. tady jsou docela pěkný fotky: http://www.enginehistory.org/caf_midland.htm
Jarda Kadlec píše:Jenom slovem,foták zabavila manželka.Celý sem to dneska přeryl,pár prasáren sem tam nasekal tak se bude opravovat ale docela to de.Fota hodím později.
Jj byla dobrá konstalace a ještě když je to placenýGeorge9 píše:Jarda Kadlec píše:Jenom slovem,foták zabavila manželka.Celý sem to dneska přeryl,pár prasáren sem tam nasekal tak se bude opravovat ale docela to de.Fota hodím později.
Jardo, tys to přeryl za den????![]()
Tak to je po mně...
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků