Prikladam teraz postavený model T-72 model je postavený bez akych kolvek doplnkov len tak z krabice akurat v zadu klada je drevená
Dodo píše:Velmi pekna cista praca, paci sa mi. Gratulujem. Ako si prisiel k slovenskym znakom 1/35?
nunymaster píše:moc pěkný a s figurama se potýká skoro každej ale přijde mi že je to fakt rus mrkni na ty velký hnáty , tomu stál předlohou fakt nějakej,,geroj,,jinak fakt pěkný....![]()
![]()
stefo píše:super paci sa mi a z coho su pasy ??? guma
Batyskaf píše:Podle fotek to vypadá na hodně čistou práci.Ale připadá mi celý model moc čistý a jednolitý.Fotka zadní části vypadá podle mě hezky,ale horní část tanku,pojezdová kola a pásy jsou takové moc fabrikové. Chtělo by to možná trošku zaneseného prachu.I trošku usazeného bláta a bylo by to nejspíš o třídu výš. (Osobní názor,ale tank jsem nikdy pořádně nepostavil![]()
![]()
)
venco píše:Batyskaf píše:Podle fotek to vypadá na hodně čistou práci.Ale připadá mi celý model moc čistý a jednolitý.Fotka zadní části vypadá podle mě hezky,ale horní část tanku,pojezdová kola a pásy jsou takové moc fabrikové. Chtělo by to možná trošku zaneseného prachu.I trošku usazeného bláta a bylo by to nejspíš o třídu výš. (Osobní názor,ale tank jsem nikdy pořádně nepostavil![]()
![]()
)
tank je preto tak dost cisty lebo je pred prehliadkov ked si bol na vojne tak by si mal vediet ze pri takej prilezitosti vsetka technika musela byt vycistena a nabliskana
venco píše:nunymaster píše:moc pěkný a s figurama se potýká skoro každej ale přijde mi že je to fakt rus mrkni na ty velký hnáty , tomu stál předlohou fakt nějakej,,geroj,,jinak fakt pěkný....![]()
![]()
s figurkami mám malo skúsenosti to som len tak vyskúšal ja viem že je to rus ale čo narobím keď som nezohnal slováka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník