Zdravim panstvo. Nejakym nedopatrenim sa kumne dostali tieto obrazky, vskutku zaujimava praca.
Viete niekto o tomto modely nieco blizsie, pripadne su este nejake dalsie podrobnejsie fotky? Dakujem.
KANTA1955 píše:Vážení kolegovia.
Aj keď je mi jasné, že sa zase nájde nejaký mladý modelár, ktorý na mňa zaútočí, že sa robím veľmi múdrym a do všetkého len kecám, nedá mi to a musím sa zapojiť do tejto témy.
V tomto prípade nejde o prehľadový rádiolokátor, ale o multifunkčný rádiolokátor ožiarenia cieľa a navedenia rakiet RPN 30N6 (5N63S) na hydraulickom vysokozdvižnom stožiari 40V6M. Rádiolokátor je súčasťou protilietadlového raketového komplexu S-300PMU, ktorým je vyzbrojená napr. 36. protilietadlová raketová brigáda v Nitre. Náves je ťahaný ťažkým sedlovým ťahačom na podvozku MAZ-537G alebo KrAZ 260.
KANTA1955 píše:Ondro,
škoda že sa Ti nepodarilo dať správny radar. V tomto prípade sa jedná o rádiolokátor na zisťovanie nízkoletiacich vzdušných cieľov 76N6E (5N66M ), v kóde NATO : Clam Shell, umiestnený na vysokozdvižnom hydraulickom stožiari 40V6M.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků