Je to krasavec, sice ty šotolinový kozy nemám rád, ale tohle vypadá fakt moc dobře. když jsi stříkal lak od Gunze na ZERO, nedělalo to problémy? Mám od Zera barvy na R5 Maxi Turbo a tak když by to nebyl problém, tak bych to potom tím taky fouknul... Vypadá to moc hezky, škoda toho smradu, ty ženský nemají pochopení...
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close... Paddock forum
Jo jo je to na modrou zero je stříknutý lak super clear od gunze několik vrstev broušení a pak 2složkový lak zero.Ale fotil jsem chvilku po nástřiku tak uvidím jestli to takové zůstane a jestli to nebude lepit třeba i za týden.Ale u peugeotu 307 jsem použil stejný postup akurát jiné ředení dvousložkáče.Takže není problém na gunze dát zero lak nebo na zero barvu dát gunze lak.
Tak teď natírám drobotinu.Přidávám jednu foto laku po vyschnutí brousit a leštit raději až zítra.Radši víc nechat vytvrdnout.Pak dám ještě asi jednu vrstvu dvousložkáče.minule jsem to celkem odflákl aby přítelkyně nenadávala ale počkám až bude pryč
Spodek hotov pak ho jen zakryju a hurá na interiér.Napadla mě nějaká dioráma ale když už jsem se dělal se spodkem tak u tohoto ne ale další už mám v hlavě a brzo ji rozjedu.
Tak druhá vrstva dvousložkového laku kterou ted nechám tak týden proschnout pak přebrousím a přeleštím a uvidíme.Zdá se mi to dobré až na zadní kufr ten bude chtít asi poopravit jestli to nerozleštím.Dnes žena měla dobrou náladu tak jsem si stříkl
Tak opět přišla sobota a chvilka se našla i na subarko.Hotový spodek viz foto.Začínám na interiéru nebudu se s tím moc párat moc toho stejne nepujde vidět.Takže pak dám foto interiéru.