glock píše:Větrník je unavenej a navíc by neuvez všecko co povezu. Jedu pekelným vozítkem kterej řící Lucifer (Martin Nademlejnský) a máme i závozníka-liftboye Belzebuba (Luboš Zach).![]()
.
Ještě že Luciferovi nechutná alkohol, ináč by už určitě shořel

glock píše:Větrník je unavenej a navíc by neuvez všecko co povezu. Jedu pekelným vozítkem kterej řící Lucifer (Martin Nademlejnský) a máme i závozníka-liftboye Belzebuba (Luboš Zach).![]()
.
Honza Kopecký píše:joo tak zalakovanej už vypadá líp![]()
![]()
![]()
Honza Kopecký píše:V praze došel SIDOLUX![]()
![]()
![]()
![]()
Jakub Vilingr píše:Ták, enem jedna fotka na vomrknutí. Model jsem nabídnul Jezefčíkovi, údajně to vyjde v Modeláři č. 10, tak se nechám překvapit...
Jakub Vilingr píše:Ták, enem jedna fotka na vomrknutí. Model jsem nabídnul Jezefčíkovi, údajně to vyjde v Modeláři č. 10, tak se nechám překvapit...
Luboš Pavel píše:Koukám že v Modeláři publikujou samý kopita![]()
![]()
![]()
![]()
Je vidět, že si chceš honit triko i s Italem, jakoby ti nestačili ti tvoji![]()
![]()
Podle mě by měl na Taloše publikovat glock, protože von do toho jedinej vidí a my ostatní by jsme byli bez něj ouplně v pérdeli. Doufám, že mu tam alespoň napíšeš poděkování.
Jakub Vilingr píše:Luboš Pavel píše:Koukám že v Modeláři publikujou samý kopita![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Podle mě by měl na Taloše publikovat glock, protože von do toho jedinej vidí a my ostatní by jsme byli bez něj ouplně v pérdeli. Doufám, že mu tam alespoň napíšeš poděkování.
Myflíf voe, že jsem až takovej narcis, že bych tam Glocka nezmínil? Bude tam jistě obrovitý poděkování Glockovi a taky Brůnovi Ferárimu![]()
![]()
Protože to je strašná držka rejpavá
![]()
Luboš Pavel píše:Ne že by jsem si Modeláře kvůlivá tvojí kačence koupil, ale někde ve kšeftě si to zkontroluju, komu všemu jsi poděkoval. Hlavně glockovi, protože bez něj by jsme měli macchiny blbě, což nám ostatním by tak nevadilo, ale tobě asi jo, protože by ti to Boris vyučotval bez indulóny![]()
![]()
![]()
A narcis jsi to ti nikdo neodpáře![]()
![]()
Jakub Vilingr píše:Luboš Pavel píše:Koukám že v Modeláři publikujou samý kopita![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Myflíf voe, že jsem až takovej narcis, že bych tam Glocka nezmínil? Bude tam jistě obrovitý poděkování Glockovi a taky Brůnovi Ferárimu![]()
![]()
Protože to je strašná držka rejpavá
![]()
Luboš Pavel píše:Jakub Vilingr píše:Luboš Pavel píše:Koukám že v Modeláři publikujou samý kopita![]()
![]()
:
Myflíf voe, že jsem až takovej narcis, že bych tam Glocka nezmínil? Bude tam jistě obrovitý poděkování Glockovi a taky Brůnovi FerárimuProtože to je strašná držka rejpavá
![]()
Ne že by jsem si Modeláře kvůlivá tvojí kačence koupil, ale někde ve kšeftě si to zkontroluju, komu všemu jsi poděkoval. Hlavně glockovi, protože bez něj by jsme měli macchiny blbě, což nám ostatním by tak nevadilo, ale tobě asi jo, protože by ti to Boris vyučotval bez indulóny![]()
A narcis jsi to ti nikdo neodpáře![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků