Braňo poptal jsem se na fotky z Afriky a musím tě zklamat. Bylo jich tam použito jen opravdu minimální množství, co je zdokumentováno, tak to je pár strojů s boudou - meteorologická jednotka a spojaři. Pár nákladních sloužilo údajně i v přístavech pro transport proviantu.
MAC ve své dvaasedmině zbarvení od Afrika Korps má, ale já teda fotku žádnou neobjevil a to jsem prohledal kde co, když jsem ho stavěl. Například jsem našel možnost koupit si vrak z Ruska Pravděpodobně ať si vybereš jaké chceš zbrvení, budeš muset předělat latění na korbě. Má mít čtyři stojny a v modelu jsou tři. Sice mi pan Sobotka poslal jednu fotku kde tři vážně jsou, ale to je nějaká tovární nebo co a na fotkách ze služby jsem to nikde neviděl. Taky pozor na dost rozdílné provedení konstrukcí držících šipky a obrysová světla, různé korby a varianty s pevnou střechou. Moc pěkný kousek je v knize od Schiffera z ruské fronty - oba blatníky urvané, z chladiče zbyly dva segmenty, zbytek je fuč, takže dírama čučí vrtule, prostě parádní vrak a stále ve službě.
díky...No PaKlo,dík za info,ale ja tú stavebnicu upravovať nebudem.Opäť je to o tom,že ja podklady neriešim a foto som chcel skôr ako inšpiráciu pri stavbe a nie kvôli 100% zhode...Takže Afrika je nahnutá,asi si spravím šedivku z Ruska a s polnou kuchyňou na korbe