Hledá se mecenáš pro mého koníčka! Nejí,nepije. Jen stojí spoustu peněz

zbykuk píše:Tak jsem si objednal tyto figurky a po sestavení jsem z nich zklamaný, protože vedle figurek od Tamyi a Dragonu vypadaji jak hráči z NBAi přesto že to je měřítko 1:35. Tímto mi naprosto úplně zkazili plány na diorámu takže bych se chtěl zeptat zda je možné je nějakým nejšetrnějším způsobem upravit tu jejich nemožnou velikost aby pak vypadali vedle ostatních poněkud lépe přesněji řečeno věrohodněji. Podotýkám že, jsem nezkoušel sculpting jelikož v něm ještě nejsem tak zručný abych udělal menší kopie.
Branko píše:zbykuk píše:Tak jsem si objednal tyto figurky a po sestavení jsem z nich zklamaný, protože vedle figurek od Tamyi a Dragonu vypadaji jak hráči z NBAi přesto že to je měřítko 1:35. Tímto mi naprosto úplně zkazili plány na diorámu takže bych se chtěl zeptat zda je možné je nějakým nejšetrnějším způsobem upravit tu jejich nemožnou velikost aby pak vypadali vedle ostatních poněkud lépe přesněji řečeno věrohodněji. Podotýkám že, jsem nezkoušel sculpting jelikož v něm ještě nejsem tak zručný abych udělal menší kopie.
Tie figurky nie sú originálne Italeri, ale sú z pôvodných foriem ESCI a veru sú staršie ako väčšina tu prítomných modelárovJe pravda, že na nich trochu uleteli v mierke (pohybujú sa kdesi medzi 1:35 až 1:32), ale keď na nich trochu popracuješ (zvýrazni drapériu, vymeň zbrane a prilby atď.) tak sa z nich dá spraviť veľmi pekná vineta napr. z Kurska. Totiž - práve podľa fotografií z Kurska tie figurky boli robené. V žiadnom prípade by som ich nevyhadzoval.
zbykuk píše:...A o tom návrhu z bitvy u Kurska začnu asi uvažovat
Branko píše:zbykuk píše:...A o tom návrhu z bitvy u Kurska začnu asi uvažovat
Nezabudni sem potom prsknúť fotky![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků