No pásy nějak vyřeš a pokračuj ne? Už to tady máš rosestavěný dost dlouho, + stavíš F-111 a co F-14, jejíž stavba už také probíhá a ty ses přihlásil? A navíc co já vím, tak 2 panzery jsou již hotové a 3 asi nestihneš být.
Filip ,,Filda'' Šlajer Ať žije štětečková galaxie!
Takže dneska jsem po delší době opět maličko pokročil. Natřel jsem věž a spodek korby žlutou barvou. Teď už by snad stavba měla probýhat bez potíží, už to bude jenom barvení.
Za poslední dva dny jsem nabarvil a nalepil pásy, použil jsem gumové ze stavebnice Mirage, které se mnou vyměnil Lopuch (díky). Také jsem slepil korbu dohromady a natřel celý tank. Teď už by to mělo jít rychle, za chvíli budu hotovej.
Přes víkend jsem pokračoval na kamufláži, která je už vlastně hotová. Také jsem nanesl několik vrstev filtrů. Teď už stačí dodělat jen detaily a model bude hotov.
Aby jste si nemysleli že se flákam, dávam sem další fotky z průběhu stavby. Udělal jsem filtry, wash, orezavění a zabahnění. Doplňky už mám taky natřené a napatinované, takže už vlastně chybí jenom konečná kompletace. Takže to snad stihnu dodělat v termínu.