Martin Glogar píše:Tomu říkám produktivita
A Martin Glogarů nám do SiGu přivalí copak? hmmmm

Martin Glogar píše:Tomu říkám produktivita
Jakub Vilingr píše:Tak po smrti kompresoru MGF......................
Jakub Vilingr píše:Martin Glogar píše:Tomu říkám produktivita
A Martin Glogarů nám do SiGu přivalí copak? hmmmmTo že nepřivezeš nic, slyšet nechci
![]()
![]()
Tvitek píše:Jakub Vilingr píše:Tak po smrti kompresoru MGF......................
Tenhle kompresor jsem si koupil speciálně po přečtení tvé recenze...a teď taková jobovka!...tohle je na soud Bajza!...no doufám, že jsi měl jen smůlu na špatný kus...a že mi všichni ostatní to budeme mít v pohodě
...zkoušel jsi to pořádně odvzdušnit?...asi jo.
Jinak to máš tady moc pěkné
Jakub Vilingr píše:Tvitek píše:Jakub Vilingr píše:Tak po smrti kompresoru MGF......................
Tenhle kompresor jsem si koupil speciálně po přečtení tvé recenze...a teď taková jobovka!...tohle je na soud Bajza!...no doufám, že jsi měl jen smůlu na špatný kus...a že mi všichni ostatní to budeme mít v pohodě
...zkoušel jsi to pořádně odvzdušnit?...asi jo.
Jinak to máš tady moc pěkné
Mluvil jsme o tom s Markem Rotscheinem a říkal, že jich prodal hromadu a já jsem první, komu kleknul. Mám obecně štěstní na takový příhoda, takže mě to nepřekvapilo... Pěkně mě to vytáčí, protože jsem tak skoro nesthnul dokončit tu Macchi C.202Ještě že mám Spraywork v záloze tuna f Práglu...
Luboš Pavel píše:Co znamená slovo "tuna". My tím v Praze označujeme poměrně velkou jednotku hmotnosti.
![]()
![]()
Jakub Vilingr píše:Luboš Pavel píše:Co znamená slovo "tuna". My tím v Praze označujeme poměrně velkou jednotku hmotnosti.
![]()
![]()
To je voe slovensky a znamená to tady. To je takovej ten cizí stát za řekou Moravou (Mongolsko, Asie)![]()
![]()
![]()
![]()
Jakub Vilingr píše:Luboš Pavel píše:Co znamená slovo "tuna". My tím v Praze označujeme poměrně velkou jednotku hmotnosti.
![]()
![]()
To je voe slovensky a znamená to tady. To je takovej ten cizí stát za řekou Moravou (Mongolsko, Asie)![]()
![]()
![]()
![]()
Libor Jekl píše:Kubrte, MGF nedávno kleknul i kolegovi z klubu, ale asi jen proto, že nekontroval hladinu oleje a zadřel ho.
U mě fachčí již čtvrtým rokem prakticky denně a olej jsem ani jednou nedoléval.
Asi jsi prostě měl smůlu na vadný kus.
glock píše:Hele Kubrt to sou skaredy pomluvy o te Asii, abych to klukum z hlavniho mesta "Mongolska" - Bratislavy nenabonzoval. BTW sem z 1/4 slovak tak abys nedostal do tute budky jo![]()
glock píše:Hele Kubrt to sou skaredy pomluvy o te Asii, abych to klukum z hlavniho mesta "Mongolska" - Bratislavy nenabonzoval. BTW sem z 1/4 slovak tak abys nedostal do tute budky jo![]()
Luboš Pavel píše:glock píše:Hele Kubrt to sou skaredy pomluvy o te Asii, abych to klukum z hlavniho mesta "Mongolska" - Bratislavy nenabonzoval. BTW sem z 1/4 slovak tak abys nedostal do tute budky jo![]()
Vlk taky sliboval![]()
![]()
![]()
Hele do Brna jedeš na Větrníkovi, za kterýho zahákneš dvoukolák s modely a kořkou a nebo nějakým pekelným vozítkem?
Luboš Pavel píše:glock píše:Hele Kubrt to sou skaredy pomluvy o te Asii, abych to klukum z hlavniho mesta "Mongolska" - Bratislavy nenabonzoval. BTW sem z 1/4 slovak tak abys nedostal do tute budky jo![]()
Vlk taky sliboval![]()
![]()
![]()
Hele do Brna jedeš na Větrníkovi, za kterýho zahákneš dvoukolák s modely a kořkou a nebo nějakým pekelným vozítkem?
glock píše:Luboš Pavel píše:glock píše:Hele Kubrt to sou skaredy pomluvy o te Asii, abych to klukum z hlavniho mesta "Mongolska" - Bratislavy nenabonzoval. BTW sem z 1/4 slovak tak abys nedostal do tute budky jo![]()
Vlk taky sliboval![]()
![]()
![]()
Větrník je unavenej a navíc by neuvez všecko co povezu. Jedu pekelným vozítkem kterej řící Lucifer (Martin Nademlejnský) a máme i závozníka-liftboye Belzebuba (Luboš Zach).![]()
.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků