Tohle je můj první naostro stříkanej model. Zatim jsem nechal stranou všechny "olítávací" techniky, k těm se snad dopracuju...Kabina je malovaná štetcem, taky podle toho vypadá...Soustředil jsem se hlavně na seřízení pistole a poměru barva/ředidlo. Má to spoustu chyb, který příště napravim. Jakékoli podněty k zlepšení jsou samozřejmě vítány. Tak do mě, ať je po mě...
Junkers Ju 88 A-10 Bílek 1/72 barvy Model Master, pistole Triplex II 0,3
Je to pekné,ale čo sa mi nepáči sú tie fleky.Jedny sú väčšie,druhé sú svetlejšie ako ostatné.Chýba mi tam patina,ale to si už písal, a na môj vkus to má príliš lesklý povrch.Nabudúce si skús zamaskovať kabínku(aj keď má 88 tých skiel dosť).Vyzerá to potom o dosť lepšie.Držím palce
No lepit umíš a stříkat se naučíš . Jde mi konkrétně o ty zelené fleky. Jsou na jedno brdo- více či méně pravidelná kolečka s hodně pozvolnými přechody. Tvar skvrn by asi měl být trochu různorodý, ale to vychytáš. Tu kabinu bych propříště vymaskoval, je vidět, že to není ono. Držim palce do příštích modelů.
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.