Jeden bych měl co takhle silnice a na ní tohle vozidlo a nákladák a v příkopu kabina z opla blitze a ty amíci se ji pokoušejí zvednout a dát na ten náklaďák.
Tak stavba je skoro u konce. Moc jsem zatim nepokročil, ale jen proto že se k tomu na stole přidala celá řada dalších kousků. Ještě zbývá doplnit pár posledních drátků a může se stříkat. Ještě ale potřebuju poradit. Na fotkách je kulomet uchycenej buď na oběžnym kruhu na věži a nebo neni poznat že by to bylo jinak. Ale na spoustě fotek modelů jsem viděl i to, že je kulomet přišroubovanej k věži, jak to mam zatim udělaný. Jestli to takhle osádky dělaly tak asi aby kulomet nepřekážel při vylezání z věže ale nemam jedinou fotku týhle úpravy v reálu. Jinak to černý je vteřiňák od Wave. Je to skutečně poklad a bez něj by asi nebylo v mých silách ty věci slepit ačkoliv i tak bylo dolepení žebřiku na ramena skutečný utrpení protože jsem si to debil nepředvrtal a potom to už nešlo. Jestli při mě budou stát všichni svatý, až budu barvit a nedojde k nějakýmu průseru tak to snad dotahnu na Pilsen.
Přílohy
KPM Slaný Modeláři hlašte případy lichvy a předražování!