Moc pěkná , ale já tě normálně podezřívám, že ty si domů doneseš krabici, položíš jí na stůl, něco nad ní zamumláš, žatřepeš krabicí a vypadne z ní takovejhle krásnej kousek
Teda,ty fakt jedeš.A samý pěkný kousky.Teda aspoň pokud se týče poměru rychlost-kvalita.V tom asi opravdu nemáš konkurenci. Já taky vždycky pospíchám.Těším se,až to bude mít tvar letadla a taky až se budu moct vyřádit s patinou.To si vždycky užívám.Navíc používám i k napouštění spár jen tempery a křídy,takže můžu pořád dokola patlat a smývat.
To Pup- Naprostej souhlas. Nejvíc se těším na barevnej finiš, to lepení mě nebaví. Jde hlavně o pocit radosti při pohledu na čerstvě dokončenej model. Nechápu jak to někdo může oddalovat třeba měsíc nebo i víc než se pokochá.
jiří ščučka píše:pěkný,myslím si že do vitríny za ty prachy naprosto stačí
Do vitríny za ty prachy není taky špatný Hobyboss. Je to kopie tamky, ale jako bonus má hlubší šachty.
Papageie jsou super, krásná kamo. Jednu mám taky postavenou. Jak tak koukám na doru, připomnělo mě to, že se mě vlastně strašně líbí, časem si ji musim zase postavit.