Je to postavene zo stavebnice MPM prebal Occidentalu, docela som sa potrapil pokym som zatmelil vsetko co bolo treba. Inak jedna sa o stroj Otta Smika.
len pre info.... "Dnes je Otto Smik vôbec najúspešnejším slovenským pilotom v službách RAF. Smika zostrelili nad dôležitým železničným uzlom Zwolle. Trosky lietadla i pozostatky pilota našli Holanďania až po takmer 20 rokoch...........V deväťdesiatych rokoch našiel štábny kapitán v zálohe Otto Smik miesto svojho posledného odpočinku v Bratislave - je pochovaný na Slavíne.
"
je to striekane komplet cele humbrolami co sa tyka odtienov tak som sa drzal navodu cisla farieb si vsak nepamatam , len som mal malinky problem ze farby pre camo boli trosicku stare a narobili take divne flaky, nastastie to cele prekryl lak takze to nevidno, rovnaky problem bol aj s dekalmi ktore uz mali svoj vek a praskali, preto som nakoniec na znaky pouzil dekaly od tally-ho tie sadli perfektne
hmm,Humbrolami...-nemal si prob. pri striekaní prechodov( alebo si to vymaskoval šablónami)?Inak ,na fotkách spomínané nedostatky nevidieť,možno keby boli fotky svetlejšie a detajlnejšie..
je pravda ze fotky boli robene vcera v noci resp. dnes rano cca o 1.30 hod tak na rychlo ked som dolepil antenku takze kvalita nic moc, ale problem s prechodmi nebol, cele je to striekane od ruky samozrejme okrem vymaskovanie ostreho prechodu spodnych ploch, vrtuloveho kuzela a bledeho pasu na trupe
Fakt chlapi ,vy čo drvíte modely po nociach ,máte môj obdiv,seba si neviem predstaviť ,ako sedím pri nejakej neónke a s krvavými očami fetujem tie smrady.Život je pes...
humbrol riedim klasika S6001 ale pomer ti presne neviem povedat cca 3:1 farby a 4:1 laky, a pistol mam triplex 0,35 tryska napojeny na kompresor z klimatizacie