Nabarvil jsem palubu. Ještě to chce min jedenu vrstvu, ale ta barva se mi zdá divná, taková moc do zelena. (písková revell-podle návodu). Co s tim? Někdo tu mluvil o vyšisování paluby. Jak na to? Asi bych potřeboval trošku napovědět
Tak mam za sebou první shledání s olejovou barvou. Zatim jsem to zkoušel na mistech, která by neměla být vidět. Radši. Něco jsem vytvořil, posuďte sami. Má představa byla trochu jiná . Jak mám docílit toho, aby ten přechod mezi pískouvou na palubě a olejovkou byl tak jako do ztracena? Nebo ne tak ostrý. A jak se vám to pozdává, není to jak pěst na oko ...................
Tak sem pobral pár rad od ochotných zdejších modelářů . A jelikož mi to nedalo a chtěl jsem to hned zkusit, tak jsem opatinoval kousek paluby. Chvilku jsem si s tim hrál a tohle vzniklo........... (snad je to lepší než to předchozí)
Do lan ještě velmi daleko , to mě moc baví , ale tohle s těma olejema mě taky docela chytlo. Řekl bych,že to nevypadá špatně i když to dělam poprvé. . Jsem docela dost zvědavej,co z toho vyleze, až to zasadim do trupu . Jinak jsem rád pokud se dosavadní průběh líbí