Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6
Miloš Völkl píše:Aby nedošlo k omylu.....lakovány rozhodně nejsou celé, na té fotce to jde vidět. Lepivá vrstvička je jako u všech ostatních obtisků po celé ploše. Nanesením barvy a hlavně laku se z toho obtisk udělal.
Jirka z Hranic píše:Miloš Völkl píše:Aby nedošlo k omylu.....lakovány rozhodně nejsou celé, na té fotce to jde vidět. Lepivá vrstvička je jako u všech ostatních obtisků po celé ploše. Nanesením barvy a hlavně laku se z toho obtisk udělal.
Jj. Díky, už to chápu. Právě s tím lepidlem se mi to nezdálo. Dělal jsem si kdysi taky obtisky na hnědé lepící pásce (lak-barva-lak), v pravěku podle Abíčka. Nenapadlo mě, že je tam vrstvička lepidla všude.
Jen otázečka: nemá ten Zlín mezi pevnou částí výškovky a směrovky drátovou výztuhu?
michal-v píše:Nádjernej model. Fakt se ti povedl a zvláště gratuluji k dalšími nádhernému dokončenému éru do vitrínky.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miloš Völkl píše:michal-v píše:Nádjernej model. Fakt se ti povedl a zvláště gratuluji k dalšími nádhernému dokončenému éru do vitrínky.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nepřeháněj Michale.....ale díky.
Sumak píše:pěkná rychlá stavba, jen se mi Miloši zdá, že ti tam chybí část rámování......
Zpět na Československé letectvo 1918-2008
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků