Kolegové, dostal se mi do rukou tento model od Dragonu a přestože WWII není moje oblast zájmu (je to hodně vzdálené ), tak Panther se mi vždycky líbil a chci jej postavit. ALE, tak mimo zase nejsem , aby mě nenapadlo, že by nejspíš měl mít zimmerit (a jaký pattern?). Jiného dělat nechci, protože se mi líbí to nestandartní zesílení stropního pancíře. Googlovat jsem zkoušel , ale buďto to vyhazuje odkazy na model nebo jsou fotky od stejné jednotky, ale na G Late z pozdější doby, fotku takovéhoto kusu jsem nepotkal. Literaturu z výše uvedeného důvodu nevlastním a těch pár knížek, co jsem zatím prolistoval, mi nic nepřineslo ... Jsou tu nějací znalci, co měli víc štěstí při hledání nebo to ve stohách literatury v knihovničce najdou? Díííky .
Díky, fotky jsou perfektní, to Áčko jsem našel již dříve v jiné knize, ale G žádné. Jak jsem již psal 2. válku nedělám, proto možná neznám nějakou "zásadní" knihu, všeobecně známou... Mohu vědět, z které to je? Rád bych se na ni podíval... Jinak souhlasím, zimmerit tam určitě je vertikálně, je to moc pěkně vidět.