Potřeboval bych poradit jak vytvořit nějaké pěkné diorama s 2x Sherman Firefly vs. Kingtiger + Jagdpanzer IV.Nejlépe o rozměrech:cca 30x30 cm, nebo i mírně více. Nemám moc fantazie .Prosím poraďte Nejlepší by byl třeba nějaký hodně jednoduchý nákres...S prosbou se obracím taky na uživatele kubco. ten nakreslil pěkný nákres v tematu diorama pro long tom. Předem děkuji
Hotovo: T-55 Irák 1:35 Trumpeter, Tiger I Early 1:35 Academy Rozpracováno: M47 1:35 Italeri, Sd.Kfz. 251 1:35 Tamiya
Promiň tohle nebude konstruktivní pomoc... To chceš vážně nacpat čtyři tanky na čtvereček 30x30 cm? Jsou to doufám dvaasedmdesátiny. Nebylo by lepší udělat čtyři diorámata s jedním tankem? Každý by pak vynikl...
Souhlasim s kolegy viz vyse, jen proboha nedelej nic akcniho ve stylu "dva sermany a dva nemecke tanky po sobe navzajem strili". Nejlepsi napad je s tou skarpou. Zasadit to do Arden se mi zda pro tento napad idealni.
Původně jsem myslel něco takovéhoto,odehrávalo by se to někde na náměstíčku ( návsi ),uprostřed by byla nějaká kašna nebo pomník, samozřejmě je to jen přibližný a značně primitivní náčrtek. Technika by byla také v odpovídající kamufláži z Francie r. 1944. Co na to říkáte?
Přílohy
Omluvte kvalitu!!
Hotovo: T-55 Irák 1:35 Trumpeter, Tiger I Early 1:35 Academy Rozpracováno: M47 1:35 Italeri, Sd.Kfz. 251 1:35 Tamiya
no jestli to je první dio tak to není štástný výběr zrovna města raději bych začal přírodou a nechal si poradit špatný nápad to není ale tohle je tak pro 2 tanky a né pro čtyry
cz 85 9mm, cz 75 compact PČR, cz 858, cz p-09 coyote důrazných argumentů jsem členem ŠG č.2
"Musím zahynout se svou skupinou armád...." Walter Model, polní maršál
,,čerstvý krátký sestřich a nablýskané holínky a zvládneš všechno na světě. což prohlásil pár minut před tou neštastnou sebevraždou''