Čau. Říkám si že sem asi nebudu každý den něco psat a přidávat k tomu jednu fotku. Budu sem něco přidávat až taky něco udělám.Dnes je to naposledy.Začal jsem brousit spoilery a vzpomněl jsem si na zubní pastu,tak jsem ji taky použil a výsledek byl super !! Tak jsem je potom stříkl 1. vrstvou žluté barvy a po uschnutí jsem přišel na to,že se mě tam objevila ta ,,krupička´´ .Přemýšlím co s tím,ale asi to budu muset přebrousit a pak na to další vrstvu že? Tot´ vše
diky.s tim motorem jsem to taky nevychytal...ve stavebnici je puleny,ja to misto kde je ta pulka nejak neupravoval,a ted me to tak trochu stve.pod tou oranzovou je to hodne videt.pokud budu ale brat scaniu na nejakou vystavu,kabina stejne sklopena nebude,takze na druhou stranu me to ani nevadi
tak po tom co jsem se strejdem premyslel na barevnym provedenim kabiny jsme dosli k nazoru,kterej uvidite na konci od vas jsem dostal par rad,ze by mela byt kabina zluta,ale zase jsem vsadil na sebe,tak uvidime.fotka kterou pridam je AKTUALNI a podotykam,ze ten nastrik neni hotovej...tak me prosim vsichni nevynadejte,ze zluta je lepsi. omlouvam se za ulomenou zasterku,dochazeli me baterky ve fotaku takze vsechno narychlo
mne sa to selel velmi paci az na to sfarbenie sry ale ked sa to paci tebe tak je to ok.....ja by som to dal cele do takej tmvej striebornej a ciernu masku......
Zdravim,psal jsem sem ze nebudu pridavat komentare dokaď neco poradnyho neudelam.Ted jsem neco delal a s prominutim jsem to uplne pos..l. Stalo se to pri nastriku nejspis posledni vrstvy modre barvy...Dokonceni modelu s takovou vidim na duchod...
Přílohy
v takovemhle stavu zustane jeste asi nejakou dobu...