Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

F 16A od Hasegawy 1:48

General Discussion
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

F 16A od Hasegawy 1:48

Příspěvekod začátečník » 16 kvě 2008, 11:13

Ahoj,poraďte prosím,jak je na tom F 16A od Hasegawy 1:48 s kvalitou a přesností,co doplnit,atd.
Dík.
začátečník

• Odpovědět s citací

Re: F 16A od Hasegawy 1:48

Příspěvekod sir Alron » 16 kvě 2008, 12:13

Mám doma F-16C, nevím zda A není starší model (výlisky) na první pohled to vypadá pořád pěkně, tipuju si říci že do vydání nových modelů od Tamiye (což jsou však stejně poslední verze (C/CJ)to byla nejhezčí čtvrtková F-16. Možná bude maximálně trpět tím že jde o základ pro víc variant takže nějaké drobné odlišnosti tam budou. Pokud chceš "A" tak si ji klidně kup (pak ji dělá i Italeri, není ošklivá dokonce v posledním vydání má na kormidle slečnu s odhaleným poprsím a lukem (teda bohyni lovu Dianu).Italeri bude poněkud levnější a řekl bych že z italských modelů patří k těm lepším. Pokud však chceš jenom F-16 bez ohledu na verzi tak bych si koupil Tamiyu. Jsou to opravdu krásné kity, mají bohatou podvěšenou výzbroj, pěkné obtisky... Cenově jsou asi o dvěstě nad Hasegawou. Nicméně jsou to poslední verze, ne A.
sir Alron

• Odpovědět s citací

Příspěvekod začátečník » 16 kvě 2008, 12:42

Tu Hasegawu mi nabízí kolega z práce za 200czk,což je asi slušná cena,ale některé osmačtyřicetiny jsou drahé i za 200,tak se ptám,zda za to stojí.Nechci postavit nějaký paskvil,co se F 16 nebude podobat.
začátečník

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Bubak » 16 kvě 2008, 13:31

začátečník píše:Tu Hasegawu mi nabízí kolega z práce za 200czk,což je asi slušná cena,ale některé osmačtyřicetiny jsou drahé i za 200,tak se ptám,zda za to stojí.Nechci postavit nějaký paskvil,co se F 16 nebude podobat.

200 cz ti je veľa na 48?hmmm :roll: 200 sa mi zdá málo aj na niektorú 72,nieto veľa na 48...
Ľubomír Ontkoc
Bubak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PavelS » 16 kvě 2008, 13:36

Bubak píše:
začátečník píše:Tu Hasegawu mi nabízí kolega z práce za 200czk,což je asi slušná cena,ale některé osmačtyřicetiny jsou drahé i za 200,tak se ptám,zda za to stojí.Nechci postavit nějaký paskvil,co se F 16 nebude podobat.

200 cz ti je veľa na 48?hmmm :roll: 200 sa mi zdá málo aj na niektorú 72,nieto veľa na 48...

Psal "některé osmačtyřicetiny jsou drahé i za 200" pod což se podepíšu, ale souhlasim Gawa za 200 je super koupě :) přikoupíš šachtu a kokpit a je to pěknej model.
KPM Prosek Panthers
Moje galerie
PavelS

Odeslat odpověď

Zpět na Diskuse