Zatim mam skoro hotovej kokpit. Jeste vlepim knipl a palubku a muze do trupu. Na fotzkach je tzo jen vsazene, kokpit zespoda drzi paska. Trup a kridlo pasujou dobre.
Ptejte se na co chcete, já na co chci odpovím.
glock píše:Tak dasli pokrok, uz jsem nafoukal barvy.
Karel Pilát píše:glock píše:Tak dasli pokrok, uz jsem nafoukal barvy.
Ty fleky jsou výrazně lepší než minule. Tipoval bych, že šablona na fleky od Eduardů už skončila ve sběru. To horizontální rozhraní barev na trupu bylo takhle uříznutý? Většinou to bývá spíš stříkaný přechod.
Jo, a ještě v označeném místě nemá být spára. (aby ti pak šťouralové neřekli, že to máš špatně)
Karel Pilát píše:glock píše:Tak dasli pokrok, uz jsem nafoukal barvy.
Ty fleky jsou výrazně lepší než minule. Tipoval bych, že šablona na fleky od Eduardů už skončila ve sběru. To horizontální rozhraní barev na trupu bylo takhle uříznutý? Většinou to bývá spíš stříkaný přechod.
Jo, a ještě v označeném místě nemá být spára. (aby ti pak šťouralové neřekli, že to máš špatně)
glock píše:tak uz opravuju Karle a diky ze jsi navstivil me tema - fotku kde jsi oznacil chybu videlo vic lidi nez tu kde jeste nic nikdo o chybe nevedel
Karel Pilát píše:glock píše:tak uz opravuju Karle a diky ze jsi navstivil me tema - fotku kde jsi oznacil chybu videlo vic lidi nez tu kde jeste nic nikdo o chybe nevedel
Neboj, schválně jsem ji zmenšil, aby ty ostatní chyby nebyly vidět.
Krčmář Zdeněk píše:Velice zajímavá kamufláž![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník