Romane dík...ani ti nevim kolik? Příští Speciál Modeláře budou jen tanky se 76mm kanonem...ty mám snad po kupě, stíhače taky...chybí verze s 85mm kanonem...myslím, že asi 20 kusů zatim..
Tentokrát se ti to vážně povedlo Ty helmy vepředu bych tam snad ani mít nemusel, připadá mi to místo trochu nepravděpodobné, ale možná je to i na fotce tak nebudu brblat
A ty prodáváš modely??, Nikdy bych nikomu ten svůj neprodal. Můj by stejně nikdo nekoupil, ale i kdyby. Ani na bodovačku bych nejel kvůli tomu, aby mi na něj nehrabal nějakej mastnej rozhodčí. I když nejsem modelářská špička, moje modely jsou mi nejmilejší.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Díky za reakce... Stani 22 odstín barvy moc neřešim...reál je jiný než fotky, dal jsem jen automaticky upravit a vyšlo to takhle. Helmy jsou tam, kde mají být podle fotek, ikdyž to možná vypadá pro někoho divně. Viz foto co sem dal Jarda.