Dlouho jsem k tomuto činu sbíral odvahu, modelařím stejně tako většina z vás jenom pro radost, ale kolega Vladam kybicoval, znáte to...
Vrátil jsem se k modelařině před několika lety a pomalu se snažím absorbovat technologie, které zde používají špičkový lepiči a zkouším se něco z toho naučit, takže budu rád za Vaše hodnocení a rady.
Zde je jeden z prvních modelů po pauze (stavěno pár let zpátky - ten čas tak strašně letí, od té doby jsem stvořil pár dalších kousků - dám je sem taky). Zkusil jsem akrylové barvy bílek, ale byla to hodně zlá volba a nedoporučuji opakovat. Pistoli mám aerograf a tryska se stačila několikrát ucpat než jsem to stříknul, náběžné hrany jsou udělány pastou od Agamy. Kabina, podzkové šachty, kryty a brzdící štíty jsou eduard - taky můj prví pokus. Dekály jsou slušné, okoporívat tvary letadla (hlavně na špičce trupu) je donutily tensol s hypersolem. Je tam spousty chyb, ale aspoň poslouží zde jako benchmark - snad se časem zlepším. Jo, a fotky jsou taky první pokus, musím pořídit nějaký stativ. Zespodu jsem to nefotil úmyslně...