tak a indian je hotovy, este zajtra trochu opravim oci a dam foto(snad lepsie ako tie z dneska ), este aby ste vedeli co to je vobec, takze sa jedna o 54mm, pegaso, absarokee warrior a je malovany akrylom, jedine plet je robena olejom.
samuraj je paradní, libi se mi na nich to jejich brněni. ta poza mi moc sice do oka nepadla vypda spiš jako by zametal ale jinak paradní. sem zvědavy na toho indiana jak si snim poradiš protože ten se mi jako figura nijak zvlašt nelibí
no podla mna samuraj je hlavne paradna figurka aj napriek tomu ze zameta , ale je neskutocne dinamicka a pekna, jo a s brnenim s tebou suhlasim, pacia sa mi ich lakovane brnenia, ma to dost nez len nieco doseba. No a od indiana toho vela necakaj, je to rychlovka do rakuska a je robena akrylom, takze ziadne hranie sa a hlavne pre mna nie az tak blizka technika malovania. Uz na nom len doupravujem oci a namalujem ruky a je hotovy a tak som sa vcera vecer pustil aj do napoleonca.
Pěkné a mě Taiko říká že maluju jak o závod .Ten indián se mě líbí, osobně mám figurky indiánů a veškeré western figury rád.U indiána se mě líbí jak máš namalovaný obličej a u napoleoce zase žlutá na uniformě super.
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
Wolfíku, ale i na Cesnakovo figurkách je vidět, co maluje na prodej, co rychle a s čím si hraje. Každému vyhovuje jiná rychlost malby. U mě je známo, že se se vším piplám až moc dlouho. Maluj si rychlostí, která Ti vyhovuje . Mě jenom přišlo, že jsi v poslední době dokončil větší množství figurek. To je vše. Máš výhodu, že pracujše na směny. Já můžu malovat jenom o večerech v týdnu. O víkendu na to ani nešáhnu....v tomhle Ti závidím...
Cesnaku, opět super. Pleť moc hezká. Jenom se mi nelíbí ty kalhoty. Na mě jsou tam moc ostré přechody a moc kontrastu. Ale jak už si výše napsal, je to na prodej, tak je důležité dát dohromady rychlost(peníze) a kvalitu...a to ty umíš... Ten napoleonec je na dobré cestě se stát moc hezkou figurkou...jen tak dál...
Na ten návod na ple´tovku u toho gladiátora netrpělivě čekám a těším se.Jinak mě až zas tak ostré přechody a kontrasty u malování figurek 54 mm nevadí, zaleží na figurce a na tom jak je ten přechod namalovaný a u Cesnaka je vidět že ví co si může a nemůže dovolit, takže je to podle mě v mezích normy a ku prospěchu věci ,má prostě akryl velmi dobře vyzkoušený a zažitý no
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
tak to ja tiez nemam moc rad toto obdobie, jedine ak tak mexikancov , ale tak na jednu figurku si robim zalusk, a to sice na hrobara od andrei. Podla mna neskutocne pekna figurka
Wolfik: ja len ze ten tutorial na plet je uz pri gladiatorovi, ak by si ho cakal tu
tak vcera som sa hral s akrylom zase ale tak niesom snim moc spokojny, an tienovanie bielej nemam vfodne farby, teda mozno aj hej ale nie na take rychle malovanie , takze budu musiet byt nejake korekcie akrylom a ak to nepojde, ride na rad olej.
tak obnovujem tuto temu a to sice novov vecickou od pegasa, je to 90m templar na zakazku. Pravdu povediac sa mi dostala do ruk dot zaujimavo zlepena, a tak som musel niektore veci rozlepovat a nieco sa mi na nej podarilo pri tento operacii aj zlomi, teda konkretne sa jedna o kapucu. Ked som ju dostal tak kapuca bola zlepena a prilepena na trup a ten kto tuto figurku uz staval, tak vie ze tvar sa tam uz potom neda vlepit, takze jedine co mi ostavalo, bolo nejak oddelit danu kapucu od trupu. Podarilo sa , ale za cenu odlomenia kusku z kapuci , nastastie nic zavazne .
A co sa tyka napoleoncova indiana, tak snad v nedelu dodam konecne fotky, pretoze vo stvrtok odchadzaju do rakuska a cez tyzden uz nebudem mat na to cas a hlavne ani naladu.
uz som videl a obzeral, ale nepaci sa mi moc ta plet na nom, neviem preco ale asi koli tomu zeto nieje moj styl malovania , ale inak pekne spachany, kazdopadne stvorceky pekne a tetovanie jemnucke, no nechapem ho preco tak vycackal ten stit, sice super jemnucky, ale podla mna to snim uz prehnal, kazdopadne excelentna roboticka.
Musim si ho znovu zohnat, snad stvrty krat ho uz namalujem dobre