Konečně se mo podařilo dokončit dáreček od Ježíška. Výrobcem je Planet models. Co dodat k modelu? V první chvíli mě překvapila čistota tohoto rezinového modelu... "Krupici" jsem našel jen na vnitřních discích kol... Nějaká ta nerovnost v rytí, ta se dala upravit, ale... Něco v modelu chybělo.... poziční světla, spojovací tyče mezi křidélky, "bubny" se zásobníky u pozorovatele. Něco rozměrově nesouhlasilo... Pilootův zaměřovač bez úpravy nevlezl pod baldachýn horního křídla, motoru chyběl milimetr a propadl by krytem, upínací pásy pozorovatele i při maximálním roztažení nedosáhly od jednoho boku ke druhému (nové jsem udělal o 6 mm delší na každé straně a přesto nebyl jejich tvar stejný tak, jak uváděl nákres na návodu). Největší ránou, kterou jsem přehlédl a přišel na ni až při nanášení obtisků, byla špatná poloha vnitřního přistávacího reflektoru... Byl o cca 6mm blíže trupu... Už jsem ale nenašel tu sílu zatmelit a vybrousit původní otvor pro reflektor, vybrousit nový, vše přestříkat, přelakovat a tak není ve středu znaku. Co se týče barev, dal jsem důvěru barvám Agama, protože jsem nenašel ekvivalent odstínu C5P, který by měl být "tím pravým, ořechovým"... Co dodat na závěr? Přes to všechno vznikl model nádherného letadla a mnozí snad budou se mnou souhlasit, že ty nejkrásnější dvojplošníky vznikly u nás.