Chcem sa spytat ci neposielaju s luckymodel aj na dobierku?
martinsos píše:Chcem sa spytat ci neposielaju s luckymodel aj na dobierku?
alex_son píše:Tak jsem si taky objednal z LuckyModel a stale cekam ...
17.3. objednano (vsechno zbozi ve stavu IN-STOCK)
20.3. odeslo z HK - podle mail-trackingu HongKong post (priplatil jsem si 1.7$ na naky lepsi sledovani ci co)
...
mesic pryc a stale nic nedoslo
volal sem i na infolinku cesky posty, ale o zasilkach s timhle kodem (RA<9cisel>HK) neposkytuji informace a LuckyModel tvrdi ze mam cekat
Hill píše:alex_son píše:Tak jsem si taky objednal z LuckyModel a stale cekam ...
17.3. objednano (vsechno zbozi ve stavu IN-STOCK)
20.3. odeslo z HK - podle mail-trackingu HongKong post (priplatil jsem si 1.7$ na naky lepsi sledovani ci co)
...
mesic pryc a stale nic nedoslo
volal sem i na infolinku cesky posty, ale o zasilkach s timhle kodem (RA<9cisel>HK) neposkytuji informace a LuckyModel tvrdi ze mam cekat
nezvolil jsi pozemní poštu? (surface mail)
Otisaq píše:U me prvni zasilky z lucky to trvalo cca 25 dni a to bylo letecky, nez prisla...dalsi zasilka byla u me za 10 dni..tak asi jak kdy...bych to spis tipoval na celnici...ze tem to obcas trva. Ale co me prekvapilo, obtisky primo z twobobs, za 7 dni doma od objednaní. Tak trochu sem nechapal
Ale co me osobne posledni dobou stve na luckymodel.com, to je doba nez to zbozi odeslou. Prijde mi, ze i kdyz to je "in stock", tak jim to trva pekne dlouho. Uz 2 tydny cekam na odeslani 2 modelu a porad zadna zmenaDoufam ze to bude aspon jak minule...ze 3 tydny sem cekal nez zabali "in stock" zbozi, ale zas to rorazilo za 9 dni. Kdyz to srovnam treba se rijnem lonskeho roku, kdy jim zpracovaní objednávky a odeslání trvalo snad 3-4 dny,tak...
Petr V píše:Dá se nějak sledovat zásilka Luckymodel.com?Je to ta obyčejná bez toho necelého dvou dolarového příplatku.Samozřejmě, že letecky.Mám číslo toho balíku a už jsem to zkoušel na hongkongpost.com a nic.Jinak objednával jsem 10.4,položku neměl,14.4 odesláno.
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků