Chcem sa spytat cim sa riedia tie abdejlungy?Tim riedidlom co je na pigmenty?
martinsos píše:Chcem sa spytat cim sa riedia tie abdejlungy?Tim riedidlom co je na pigmenty?
Zdeny píše:Chlapi, položím možná blbý dotaz, ale kde se ty "abtajlungy" dají tady objednat ?
Jirka Zubek píše:Chtěl bych si na http://www.nordlandmodels.com/rubriky/m ... ove-barvy/ objednat Abteilungy...nevím ale,jaké koupit odstíny,protože jsou napsány anglicky...
Jak se řekne: umbra přírodní, neapolská žlutá,siena pálená a další odstíny?...nemáte někdo katalog Abteilungů v češtině?
Díky za pomoc...
Milan Holzapfel píše:Zdeny píše:Chlapi, položím možná blbý dotaz, ale kde se ty "abtajlungy" dají tady objednat ?
Stačí pozorně číst celá témata. Např na předcházející straně je třeba toto. Co takhle kliknout na odkaz![]()
Jirka Zubek píše:Chtěl bych si na http://www.nordlandmodels.com/rubriky/m ... ove-barvy/ objednat Abteilungy...nevím ale,jaké koupit odstíny,protože jsou napsány anglicky...
Jak se řekne: umbra přírodní, neapolská žlutá,siena pálená a další odstíny?...nemáte někdo katalog Abteilungů v češtině?
Díky za pomoc...
Fenrir píše:Este som nerobil s olejovymi farbami ale myslim ze nastal cas nejake si zadovazit a ked tu vsetci ospevuju tie Abteilungy, asi by som kupil tie.... ale neviete niekto, kde sa daju zohnat na Slovensku? Nordland Models maju pokrytu len Cesku republiku....
jiří ščučka píše:tak aby se neřeklo že je to tak jasné že "abteilungy sou fakt supr" tak já sem si jeden ten abteilung koupil a sem spíš nespokojený
oproti tomu co mám doma je barva olejnatá jak prase,pigment strašně rozpadá,barva se oděluje od ředidla a s napouštěním spár to teda taky nějak slavné není
proto opět doporučuji raději daler-rowney georgian
ta nejmenší tuba vyjde na stejné peníze jako abteilungy a zkušenosti mám tak o 100% lepší a to nemluvím že barvy je tak o třetinu víc
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků