Je to v měřítku 1/110. Sem zacatecnik. Tak bych chtel jen vedet, co je na tom na prvni pohled spatne atd. Pokud by to bylo mozne, tak i poradit, jak se toho priste vyvarovat. Nejsem majitel strikaci pistole, takze vse je barvene stetcem. Jinak uz ji mam hotovou, ale jeste sem ji nenafotil. Tak pokud by byl zajem, tak fotky pridam (az budou). Hlavne bych poprposil o nejake ty rady od zkusenych .
Mam dotaz. Chci si koupit dalsi. Libi se mi od Helleru lode Le Glorieux nebo le Superbe. V porovnani s touto lodi je to vyborna cena za 870soucastek a 60cm model. (Bounty mela asi 170ks). Nemate s tim nekdo nejake zkusenosti? Je to dobry kup?
Ja sem pouzil jenom dry wash,mysli,ze se to tak jmenuje (takovy to smrdlaní bílou přes hrany), jak jsem se tady docetl. Prekvapilo me jak je to jednoduche a jak to dokaze ten model vylepsit a ozivit. A tu bilou na trupu sem obrousil brusnim papirem, jelikoz plastik byl hnedej, tak to podle me vypada celkem k svetu. Jinak nic jinyho na nejake zaspineni nebo neco takoveho sem si netroufnul. Nechtel sem to zkazit. Nikdy sem to nedelal. Kdyztak sem dam nejakou tu fotku hotoveho modelu az nejakou poridim .
A o zadnym podobnym foru, ktery by se tykalo lodi sem taky bohuzel neslysel.
Mam ale prosbu, muzes udelat detaily, pokud ti to technika dovoluje ...
Zajimaji me detaily paluby a obsivky ...
Jestli se ti povedlo znazornit strukturu dreva ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
S tim drevem to nebude zadna slava, je to proste jen natreny hnedou darvou, to je vse. Nic vic neumi (doufam,ze jen pro zatim ). Fotky budou, musim si pujcit od kamose fotak a pak udelam snad i ty detaily.
Mam doma od Hellera Gladiateur 1:200 a oproti Revellu to ma podla mna menej detailne diely, je to take hrubsie vsetko a jedna vec co ma uplne dorazila su prilozene krosna, ktorymi si modelar upletie tie rebriky z lan. To je aj dovod preco som sa na to vopred vykaslal a dal sa zatial na chmelnice Ale inak je aj ten Heller pekny model, ma to celkom impozantne rozmery. Ale vraj aj tak najkvalitnejsie su tie 1:96 Revelly. Len ta cena....
ty zebriky bych uvital, ty plastovy mi pripadaj hrozne divny. Kdyz sem byl melej (12), tak sem stavel od igry Havets vinthund (plachetnice ze dreva) a tam sem je musel taky plest. Mam to silene zpatlany atd. , ale stejne to vypada lip nez ten plast!
Dobry ... ta je ale cela drevena co ...
Jinak se drevem ...
Zkus se nechat inspirovat ve chmelnicich ...
Tak drevo delame zcela bezne ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...