Pánové, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte něco více než já, jak vypadají formy tohodle nového Zvezďáckého drobečka a zda vůbec stojí za hřích. Všem za odpovědi předem děkuji
Vždyť není ještě v Česku na pultech tak jak to má kdo vědět ? Až bude tak ho určitě budu mít a dám sem fotky Takže vydrž. Určitě to bude hezčí nežli ten hnus od A-modelu. (Na zvezda ord.ru) jsou fotky... ale malý...) Čistě theoreticky-bude brzo ! Cobydup !
Ptám se jenom jestli už není něco jasné, nepsali něco v českých časopisech atd. Já už nečtu české časopisy, a jsem tak trochu mimo realitu - tu Moskvu Ti závidím, bral bych ji hned. Jak říkáš, nebudou to vyhozené peníze od A-modelu mám jenom CH-55, to mi jako demo firmy bohatě stačí, ne díky nechci
Naposledy upravil GRIPEN dne 13 črc 2008, 21:39, celkově upraveno 1
Tam jedu jen na výlet... Sem chudičký, jakpak bych se mohl odstěhovat natrvalo do nejdražšího města světa ? Leda že by si mě vzala nějaká bohatá Ruska ale já žádnou takovu neznám, co by mě chtěla Nebo možná i znám ale je to jednostraný-já ji znám a ona mě ne
S Pe-8 jak jsem říkal - až bude (a dle mých info bude snad brzy) tak ji nafotím, po tomhle bombardéru toužím asi patnáct let...
Na ruských diskusních fórech už model stihli strhat za tvarovou nepřesnost (průřezy trupu a motogondol) - přestože sám model ještě v rukách nedrželi (nejen Eduard není doma prorokem Ale já už se začínám těšit na 19. duben...
Build what YOU want, the way YOU want to, and above all - have fun! ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???