Při stavbě panthera D, mě vznikly nepříjemnosti, vyřízl jsem dekl z poklopama a pur díl kterej tam příjde napasovat je příliš malej a tak jsem dostal hotovej model na náhradní díly. Jenže Géčko má jiný poklopy, tak šel do louhu (bacha vinilový pásy to sežralo) a rozhodl jsem se ho předělat k obrazu mému. Na bodovačku to určitě nebude, ale z kupou dílu co na panthera mám z toho snat něco vyčaruju. Kamo chci z "okolečkovanejma" bočnicema, tak jestli někdo má nějaký fotky předem dík.
Přílohy
Naposledy upravil Jiří Anděl dne 05 zář 2008, 14:45, celkově upraveno 2
Kelly hnusnej a starej je to máš pravdu, ale zbyla mě spousta dílu z drakova G se zimeritem a zbytek je z krabice a jednou to použít musím. Jelikož čim dál víc hov.. vidím tak pomalu do budoucna stejně přejdu na 1/35 a co potom z tím.
Když už jsem chtěl barvit moji vybranou RO 1, zjistil jsem že je skoro všechno špatně. Takže- nová velitelská kopule (rewelova má jen 6 průzorů), výměna větráku, krycích mříží, štítu kanónu a doplnění pásů, původně jsem je nechtěl dávat, protože nebudou vidět a chtěl je použít jinde, ale nedalo mě to.
Jelikož počasí stálo za ho..o, věnoval jsem se patlání. Dal jsem si závazek že než načnu něco nového, dodělám všechny dlouhodobě rozvrtaný modely, do kterých se mě nechtělo.