Mám k tomu navíc od Haulera kola, lepty a dveře.
Zatím jsem vyříznul dveře a začistil povrch u zadních dveří.
Isek píše:Máš to moc, pěkný, jsem zvědavá na pokračování, protože tenhle model jsem taky chtěl stavět ale skončil jsem s 1/48.
Kelly píše:pěkný taky ho chci...ale mam toho moc rozdělaného tak to zatím nepřichází v ůvahu...bohužel
Remcal píše:Nazdar!
Rozjeté to máš dobře.Chci se zeptat (v tomhle se neorientuju) ty kola od Haulleru jsou pro daný typ vozu standartní,nebo se to týká třeba jenom varianty vyráběné pro Germány ? Dík.
Fíkus píše:Pěkný sedačky a jejich barva
Martin Glogar píše:moc hezký vnitřek...nebude diorámka s avkou?
vladam píše:dio s avkou? sorry, asi jsem to úplně nepochopil, by se mi to docela líbilo, ale po pravdě řečeno vůbec nevím jestli je to možné, aby se potkali. Mimochodem chci stavět toho francouského ze začátku války a tam myslím, že je to ještě méně pravděpodobné.
Martin Glogar píše:vladam píše:dio s avkou? sorry, asi jsem to úplně nepochopil, by se mi to docela líbilo, ale po pravdě řečeno vůbec nevím jestli je to možné, aby se potkali. Mimochodem chci stavět toho francouského ze začátku války a tam myslím, že je to ještě méně pravděpodobné.
to já jen tak, aby řeč nestála, žes psal, že jsi ji zrovna dokončilpravděpodobné to určitě není, předválečná avia a válečný citroen, to asi fakt nee...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník