Ahoj uz se budu opakovat s mnohymi z Vas ,ale taky shanim podklady na dragon wagona s LCM uz sem se koukal na vsechny mozne prispevky tady na model foru a ze tam toho je fakt dost ,ale rad bych se podival na uz postavenyho dragonaka s LCM od Jana Pavlika kteryho sem nemoh najit tak pokud bych moch pozadat jeho samotneho nebo nekoho z vas o par fotografii nebo odkaz tak bych byl hodne vdecny. A abych nezapomel hledal sem v katologu od artura jaky to LCMemko ,ale zadny sem tam nenasel tak bych chtel jeste jednou pozadat ty z vas ktery uz to LCMko stavely ve 1/72 o tipy na model. Diky vsem za jakoukoliv pomoc
Stavel jsem ho pred lety, uz si to moc nepamatuju. M26 a trailer je kompletni scratchbuildt a lod LCM jsem pouzil z Airfixu a mirne ji upravil. Ted dela LCM i Dragon. Podivam se doma, jestli mi jeste nejake fotky na M26 s lodi nezbyly a kdyztak dodam.
ok dik. ja vim ze LCM bylo vic typu ale uz sem to nejak do detailu zapomel... asi si do sbirky krabicek se shermany koupim i tu podivnou verzi M4A1 co vydaji v krabicce i s LCM..tak ze by se treba LCM hodila nekdy za M26
LCM je vlastne tolikrat chvaleny i zatracovany "Higginsuv clun" ze?