Michal, bolo to fotené asi tak 5 minút po domaľovaní, takže úplne čerstvé, nechám tie farby trochu prejsť nech sa spoja a potom zvážim ďalší postup,zatiaľ pojdem ďalej...
Ono se to těžko posuzuje, když na kompu mam tu hlavu min. 6x větší, než v reálu. Takhle se ty kontrasty můžou zdát přehnaný, ale v reálu to myslim bude gut. Pro mě osobně dobrá pomoc, jak vystínovat bledou pokožku.
Tož chlape zlatá, moc Ti neporadím čo k tomu pretorišovi, ja zase dumám čo ku križiakovi od Romea , Ty si mu dal len plot ja chcem nejakú stavbičku alebo čo
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá výhovorku.
pôvodne som myslel,že dám k tomu plotu ešte kaktus (opunciu) na oživenie, alebo kus vnútorného opevnenia,alebo ma zaujal záber z filmu kráľovstvo nebeské,keď boli križiaci na zhromaždisku niekde v talianskom pristave (myslím,že to bola messina) a tam bol taký pohľad ako križiaci oddychujú na hradbách pri takej malej vežičke, tú som mal v oku,ale nakoniec som toho templára už nevedel ako dokončiť,tak som to urychlil a dal tam len piesok a plot a bolo...
My sa ešte osobne nepoznáme, ale nedá mi nepochváliť tú bustu. Je veľmi pekne spracovaná,pekné prechody telovej. Dobré teplé tóny odevu a reálne kovy KB
Kveto, Radek, moooc pekne ďakujem za pochvalu, tož snažím sa.
pridávam tvár toho pretoriána,po úprave, na tvári už nemám v úmysle veľmi niečo robiť, vyskúšal som si aj tieňovanie vallejami na tom červenom chochole a šlo to celkom pekne... teším sa na komentáre
Zatial pohoda, len jedno očko skús narovnať, mám pocit že jedno je vyššie adruhé nižšie, ja viem som zasratý puntičkár a na oči zvlášť s podstavcom si hlavu nelám, dlažba, lístie, socha, váza, nejaká drobotina, nebudeš tam predsa stavať stlpy.RJ
Ahoj,ahoj , asi finišuješ ako aj ja, múmia je hotová, aj Commodo,tiež general len s indiánkou sa piplem...zasraný korálkový náhrdelník, no Lancier zostáva otázkou, takže nič moc RJ
Rasťo, trafil si do čierneho, finišujem, dnes do rana do pol tretej, v robote som jak vyorana myš,ale pretorian by mal byť na 95% hotový, zajtra hodím foto, teraz mam tak 2 dni na terén, inak beriem do Mosonu ešte Templara od Romea, busty Vercingetorixa a Teutonic knight a jednu starinku do počtu do 54riek Greckeho hoplita. Takže cca 5 kuskov. Ešte mam otazku, prečital som si v propoziciach,že kto suťaží v masters,nemôže už súťažiť v iných standard kategoriách, je to pravda? tohto roku by som chcel premierovo dat model aj do masters,ale keby ma to malo vylučiť z ostatnych,tak si to asi rozmyslím....