Konečně někdo,kdo má stejný názor jako Já. Mám pocit,že by na tom tmavém podstavci tak nějak možná i zanikl,takže to vidím na betonku...
Díky Ondro,ale konec se ještě neblížíOndřej Nadrchal píše:Jak tak koukam, tak uz se konec pomalu blizi. Moc se mi to libi![]()
![]()
Tuhle obludu si snad taky jednou postavim
Tak jen tak dal a bude to super spickovy model
![]()
![]()
Batyskaf píše:Normálně uvažuju,že všechny nápravy udělám nové,protože zavěšení kol s homokinetickými klouby je uděláno až příliš schématicky. Tohle bude hodně vidět...
Milan Masařík píše:Jo, jo, ten beton je perfektní nápad.![]()
Jinak ty odřeniny na tom valníku jsou dobrý, jen bys jich měl ještě trochu přidělat - hlavně těch jemných.
Ale celkově je celý tento Faun prostě nádherný.![]()
![]()
![]()
Že ho dovezeš na Modellbrno, abych tu krásu viděl na vlastní oči?
Díky Martine!Martin Glogar píše:Batyskaf píše:Normálně uvažuju,že všechny nápravy udělám nové,protože zavěšení kol s homokinetickými klouby je uděláno až příliš schématicky. Tohle bude hodně vidět...
No teda uff...fakt, jo? kolik jich bude? na tom necháš ruce...ale když má na to někdo ruce, nechť si poslouží
takhle si s tím hrát, to obdivuju
Martin Glogar píše:Co se ti na těch řemíncích nelíbí? jen bych místo těch teček vyvrtal do nich dírky (teda pokud tam mají být), a budety ropné produkty jsou špica
foxbat píše:Ahoj, řemínky jsou pěkný. Co takhle zkusit ho provlíknout středy kol? Aspoň , tak bych to udělal já v reálu. Je otázkou, zda by takto něco udržely a nesvezly se po plášti dolů.
Batyskaf píše:foxbat píše:Ahoj, řemínky jsou pěkný. Co takhle zkusit ho provlíknout středy kol? Aspoň , tak bych to udělal já v reálu. Je otázkou, zda by takto něco udržely a nesvezly se po plášti dolů.
Čau Foxbate,jako vždycky se snažím jet podle reálných fotek,takže tady je má inspirace
Batyskaf píše:Dík,ty pásy jsou z tamyia pásky a když je chci vrtat,tak se bohužel trhají![]()
Martin Glogar píše:Batyskaf píše:Dík,ty pásy jsou z tamyia pásky a když je chci vrtat,tak se bohužel trhají![]()
Ani injekční jehlou nejdou vyvrtat?![]()
Jinak, minule jsem si toho nevšiml, ale to s těma plastovýma panelama si myslel vážně?co že taková změna?
Honza Kopecký píše:Řemeny super, ale jak psal Foxbat, taky myslím že by to sjelo..... na fotce to maj stažený zhruba přes polovinu kola... ty to máš tak ve třetině... prostě to dej o dvě dírky dál![]()
jinak ale![]()
![]()
Martin Glogar píše:Batyskaf píše:Dík,ty pásy jsou z tamyia pásky a když je chci vrtat,tak se bohužel trhají![]()
Jinak, minule jsem si toho nevšiml, ale to s těma plastovýma panelama si myslel vážně?co že taková změna?
J.T.C. píše:Martin Glogar píše:Batyskaf píše:Dík,ty pásy jsou z tamyia pásky a když je chci vrtat,tak se bohužel trhají![]()
Zkus je tou jehlou spíš vyrazit..to by jit mělo..mám to odzkoušený..
Pavel Š píše:Príma to je. Řemen teď vypadá líp.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník