Radek, dík za info,ale nejak som nepostrehol ako ti tam tak krásne jemne vyšli tie čierne kontúry okolo toho leva. tipujem že podklad bol čierny a nato (respektíve do vnútra čierneho poľa) si dal tie 4vrstvy tej agamy? lebo nad tým si lámem hlavu
Je to namalované tou agamou po zaschnutí kontura černou olejovkou pokud někde přetáhneš směrem dovnitř opravíš to při stínování. Postup malování bílou na černý základ je při malování olejem nadlouho tak to nepoužívám. Radek
hmm zaujimave vcelku sa mi to paci , skus dodat viac fotiek z tohoto tam moc neije vela vidiet teda podla mna a je hlavne trochu tmava , ale uz takto je vidiet ze je to pekna praca Podla mna jeden z top skulptov rytierov momentalne co su na trhu, snad onedlho aj u mna doma
Pro cesnaka co se týká toho top mezi rytířema tak si myslím že ta starší 75mm rytíře od pegasa je leší sculpt.Na této mě pořád něco chybí ale nevím co prostě ta druhá figurka se mě líbí víc .V sobotu udělám další fotky ale nevím focení se mě moc nedaří.
jo tak to mozem potvrdit mam ho doma aje nadherny, len este neviem ako ej na tom tvar, pretoze z tych mam vzdy strach ked su odliate v kove, pretoze tam nieje vidiet nikdy ziadne crty podla mna