No tak to nemohu sloužit. Na CV-6 nic nemám, ale výkresy mají na Drydocku http://www.floatingdrydock.com/TFW2.htm#TFW . Mám od nich výkres na Alasku a je to bomba.
Hill píše:David Hényk píše:BRRRMatchbox nebrat, lepší je Tamiya. Ale pokud to máš na trénink tak to jde. Stejně bych ti ale radši doporučil kvalitní stavebnici aby tě ten shit neodradil od dalšího modelaření.
Vzorník je dobrej a je jich na netu víc, ovšem chce to mít in natura doma, protože každý monitor ty barvy zkresluje. Taky jsem si ho vytiskl a to též nebyl žádný zázrak.
Jinak na Indianapolis vyšla publikace u BS Profile morskije. Jsou to výkresy a fotky. Docela to jde. Mrknu jestli nemám někde el. verzi. Odkud jsi, že bych to třeba poslal pokud by byl zájem.
Díky , BS Profile morskije na Indiho mám. Co ale zoufale sháním jsou podklady na CV6 ENTERPRISE. Mám jen Warship Pictorial 09 - Yorktown Class Carriers, a ten nějak neoplývá výkresy.
grawer píše:Hill píše:David Hényk píše:BRRRMatchbox nebrat, lepší je Tamiya. Ale pokud to máš na trénink tak to jde. Stejně bych ti ale radši doporučil kvalitní stavebnici aby tě ten shit neodradil od dalšího modelaření.
Vzorník je dobrej a je jich na netu víc, ovšem chce to mít in natura doma, protože každý monitor ty barvy zkresluje. Taky jsem si ho vytiskl a to též nebyl žádný zázrak.
Jinak na Indianapolis vyšla publikace u BS Profile morskije. Jsou to výkresy a fotky. Docela to jde. Mrknu jestli nemám někde el. verzi. Odkud jsi, že bych to třeba poslal pokud by byl zájem.
Díky , BS Profile morskije na Indiho mám. Co ale zoufale sháním jsou podklady na CV6 ENTERPRISE. Mám jen Warship Pictorial 09 - Yorktown Class Carriers, a ten nějak neoplývá výkresy.
Tak to jsme minimálně dva kdo shání podklady pro tuhle loď... A taky ani ťuk. Já kdysi měl nějaké plány na Yorktown, co se vydávaly za Enterprise (asi 8xA1 nebo něco na ten způsob), ale ty už nějak vzal čas... Takže ten plovoucí dok to zřejmě brzo vyhraje.
Zdeněk Krčmář píše:Pánové nemáte , prosím , ve svém archívu v jakékoliv podobě toto?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků