Prosím o pomoc.Nejsem si jist jestli je toto zbarvení dělané podle skutečnosti, nebo je to jen výmysl někoho od revella.Tak trochu jsem čogloval a nic o tomhle že by prototipu jsem nic nenašel.Byl by to i zajímavý pro stavbu.Jinak bych chtěl ještě jednou velmi poděkovat panu Peteru DeSnek za VOP.Dorazili v pořádku.
Je to prototyp, který je zachycen na poměrně dost fotkách a lítal během zkoušek v několika podobách. O tom tmavém spodním křídle, respektive jeho části jsem ale zatím nevěděl. Petr
Děkuji,zajímavý odkkaz.A mě jde ale hlavně o to jestly ty křídla byly opravdu v barvě kovu.Nikde to na těch fotkách nejni.A v plánku je taky klasika a ta má křídla také v barvě kovu.
No například ve Walkaroundu na Me 262 od Squadron Signalu je v šedesátých letech rozfocená Me 262, kerá na konci války uletěla tuším do Švýcarska. Je tam vidět standardní camo na Me 262 - vrchní plochy a boky normálně kamuflované, spodní bez nátěru v barvě kovu a ty fleky na bokuy tvořený jenom hadem v RLM 76 až úplně nakonec. Mezi plechem a kamufláží byl velmi měkkej přechod - prostě od ruky pistolí.
Takže plechovýho spodku bych se nebál, byl to sandard.
Jinak na V056 je mnoho fotek, mimo jiný i barevnejch. Na tom černým zadku byly nalepený vlněný šňůrky pro testování obtékání. Bylo to vybaveno různejma radarama a v různým období to vypadalo trochu odlišně, je potřeba detailně prostudovat snímky, které jsou poměrně dobře dostupné.
Ináč před časem jsem svojí Me 262 A-2a ztvárnil následovně
Dragon dělá V056 (kit no 5515), je tam ve dvou kamuflážích. S použitím FuG 226 je černá pravá VOP, s FuG 218 i směrovka, v obou případech je černá špička nosu, ani v jednom křídla. Spodek udávaj jako klasiku, nikoli barvu kovu. Taktéž píšou v návodu, že na tomhle prototypu lítal Kurt Welter a (během testování) sestřelil dva Lancastery a tři Moskita. Kde na to přišli nepíšou, ale píšou to i tady: http://modelingmadness.com/reviews/axis ... ren262.htm
Nejlepší argument proti demokracii je pětiminutový rozhovor s průměrným voličem. (Winston Churchill)