Chcel by som sa opytat ci existuje model tejto masiny v 1:72 , matne si spominam , ze ho mozno robilo LEGATO ale nie som si isty. Takze ak ma niekto tento model napiste mi prosim aky je a kde by sa dal pripadne kupit , potesi aj niake foto ak ho mate
Ano dělalo ho legáto, samozřejmně jako reziňák. Je to pomněrně pěkný model, pohodová stavba pouze velký problém s vyvážením, ale jestli se dá ještě koupit to vážně nevím. Já jsem ho dělal někdy před pěti lety. Jinak firma Aeroteam dělá 1/72 stříkanou Z 142C. Mám ji zatím nepostavenou ,a zdá se být docela pěkná.
a pak někdo dělá stříkanou Z-42, kterou teď i s leptama prodává Legato.
Výlisky vypadají dost jednoduše. Podle mě je to kliklak, a přímo tento model se sestavený v černé barvě prodával v Německu jako příloha jednoho leteckého časopisu. Ale potvrzené to nemám.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Teď už jsem si téměř jistý, že Toga a ten reklamní model jsou stejné
Přílohy
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]