Dnes jsem dostavěl P-38j.koukněte na to.
PS-foto není moc dobré.prominte.
Bubak píše:tie vrtuľové kužele nemáš dotiahnuté,okraje žltej ti presvitajú...striebria ti obtisky...a celý tento model sa mi nejak nepozdáva
radimekk píše:Někdo si možná řekne:mám 41 modelů,tak to jsem machr ale ja ne.pořád se mám co učit a pořád mám co zdokonalovat.
Honza Jezl píše:Bezva, takze nejakej vysledek tu mame. Jeste at tak trochu vime s kym mame tu cest - kolik je ti roku a tech 41 modelu - jsou vsechno plastikovy?
A par postrehu k modelu (ale jen par, uz je skoro pulnoc).
1) Prvni vec, ktera prasti do oci je, ze ti sedi na zadku. Do cumaku si mel dat zavazi, aby si to sedlo na pridove kolecko.
2) Mas pomerne tmavou spodni modrou, priste ji dej trochu svetlejsi.
3) hodne ti stribri obtisky. Na stetcovanej povrch...mozna nejaky vodicky by zabrat mohly, pripadne muzes zkusit obstrihnout pruhlednej film...ale uznavam, ze s obtiskama maji problemy i hodne zkuseni modelari
no nic, bylo by toho mozna vic, ale uz je pozde.
Kubouš píše:radimekk píše:Někdo si možná řekne:mám 41 modelů,tak to jsem machr ale ja ne.pořád se mám co učit a pořád mám co zdokonalovat.
Když já měl 41 modelů tak jsem na tom byl asi jako ty, možná hůř. No v tý době jsem ještě neznal modelforum ani nic podobnýho tak jsem to ani neřešilChce to trpělivost a uvidíš že se to časem zlepší, když si tady projdeš nějaký témata a hlavně sekci Jak na to tak pochytíš hodně nových věcí
Milan Holzapfel píše:Jedna drobnost: myslím že máš u levého motoru (díváme-li se po směru letu) obráceně vrtuli
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků