Tak se pouštím do pfalze. Po konzultaci s Petrem z De na icq budu dělat stroj A. Lenze, Bertholda dělal Zdeno. Je to jednobarevná mašina(spousta prostoru pro pokus o stínování ). Ovšem přesný odstín mi není jasný. Měla by to být stříbrno -šedivá. V návodu nic neni, z fotek sem nic nepoznal.
Dnes jen začištění dílů. Chtěl bych doplnit motor podle fotek tady na fóru. Ovšem pak z motoru není nic vidět .
Zdar Martin. Kludne si mohol robit aj toho Bertholda, mne by to vobec nevadilo. Inak ten odtien asi myslis tu striebrenku co je aj na spodku toho Bertholdovho stroja, vsak? Ak ti to pomoze, ja tom ju robil tak ze som zmiesal Gunze Mr. Metal Aluminum s lesklou bielou v pomere 2:1 v prospech metalizeru. Ide o to ze to musi byt strieborne, ale nesmie to vyzerat ako kov. Ta biela sposobi to ze farba sa neda lestit, zostane matna a skor napodobni to natierane platno. Ale to je len moj postup ako som to robil. Mozno najdes lepsi. Uz sa tesim na dalsi pekny kus.
Hmmm Koukam, ze zase s Pfalzikem zacnu jako posledni ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Tak jsem tu překližku trochu ztmavil. Nastříkal jsem většinu dílů do interiéru. Samozřejmě se mi povedlo zlikvidovat knipl. Musím vyrobit nový .
Motor nakonec vylepšovat nebudu, není z něj nic vidět. Motorů si užiju u Felixe a Gothy .
Martine, jeste poznamka ...
Kolem motoru ten tesny limec byl z plechu !!!
A ver mi, ze na ten plech videt kolem motoru je ...
Jinak souhlas, ze z motoru jde videt velke kulove ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Další postup. Závěr kulometů je ještě třeba nabarvit.
To Turbo duck:ty kulomety jsou u tohodle pfalze schovaný v trupu, ven koukají jen konce hlavní.
Zepelín, to je další obludka.
Už jsem pomalu jako Dešnek . Dnes jen pár drobností do kokpitu, zítra snad interiér dodělám a pak hajdy na mysliveckej ples. Doufám, že nějaká srnka či kanec v tombole kápne. A taky, že tam bude televize. Hrajem přece s Finama .