Pomalu to začínám připravovat na surfacer. Ještě řeším problém co s astrokopulí nad kabinou. Jestli vymáčknout novou, ale v tom případě tam asi bude vidět a měl bych udělat díru do trupu, nebo tam nechat tu originál strašnou?
Mr. Surfacer. Bohužel nějaké opravy mě čekají, ale naštěstí jen malé. Ale vypadá to, že mě definitivně opouští pistole, takže další proces až po Jéžovi.
Tak černoch mě nakopnul tím jak mu to odsejpá, tak mě to nedalo a zase jsem něco zbouchal. Přesně vím, proč jsem to odložil. Zlomil jsem si přední sklo, a měl jsem lepit žebra do klapek. TAk včera jsem na 10 pokusů sklo udělal nový( končil jsem skoro slepej v půl 12 v noci) a dneska jsem si při čekání na taxikaření naší malý slepil i ty klapky. Mám tohotový Tak teď to snad půjde. Zatím jsem si ulomil jen pravej motor, jinak pohoda.
My na tebe Tango Bych se ani nedivil kdyby jí Michal nebo já stihnul dřív dodělat než ty, a to tě chybí jen oleje a přilepit kolečka. Michale good. Já na ní taky včera trochu dělal, nemám rád broušení.
Mám takovej pocit, že Michael je jasnej plíživej rychlík roku 2008 . Zatímco Filip a já toho nakecáme tak v přímém souboji na počet hotovejch modelů máme vítěze jasného.
Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6
Plíživej rychlík U Vás je dobrý, že ty modely alespoň doděláte a neskládáte si ja na parapet okna jako já bez vrtulí, koleček a antén. Ale až mě to jednou popadne.