Jakub Vilingr píše:Oživuji toto starší téma. Včera jsem skusmo smísil Sidolux s Tamiya Flat Base a skvělý je, že se to nesrazilo až do rána, co sem to nechal namíchaný na stole a skusmo jsem to natřelna křídlo spita a výsledek nevypadá zle, takže jakmile k tomu bude příležitost, odzkouším to stříkáním na nějakém právě dokončovaném modelu. Nejpravděpodobněji se mi jeví Bf 110 G.
BS píše:Jakub Vilingr píše:Oživuji toto starší téma. Včera jsem skusmo smísil Sidolux s Tamiya Flat Base a skvělý je, že se to nesrazilo až do rána, co sem to nechal namíchaný na stole a skusmo jsem to natřelna křídlo spita a výsledek nevypadá zle, takže jakmile k tomu bude příležitost, odzkouším to stříkáním na nějakém právě dokončovaném modelu. Nejpravděpodobněji se mi jeví Bf 110 G.
tak jak jsi dopadl Jakube? je nějaký závěr?
Honza Kopecký píše:tak já to vyzkoušim. byl sem v barvách lacích a prodavačka na mě koukala jak když sem spadnul z višně
Tomas Turek píše:Tak aby si šel na jistotu....včera DM drogerie na Šalďáku ... jinak v Barvířský jsem taky slečnu šokoval
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník