Jinak ta Italerka není to náhodou Su-33, když má přídomek "sea flanker" a navíc má i kachní plochy?
Zatím postaveno: Tiger II. Porsche
Novio* píše:Ty trysky dělá "Aires" ale narozdíl od toho čumáku už stojí skoro 400Kč, což už mi příjde dost. Jinak asi zkusím počkat na toho Trumpetera, než zainvestuju do Gawy, či něčeho jiného, stejně toho mám ještě spoustu na stavbu.
Jinak ta Italerka není to náhodou Su-33, když má přídomek "sea flanker" a navíc má i kachní plochy?
Martin Černý 'Černoch' píše:Je to tak, aspoň se to říká že Airfix Heller Su-27/ Su-27UB jsou nejpřesnější, trošku hrubší negativní rytí, ale jde to. Problém spíš bude ten model sehnat.
Já bych možná pro začátek zvoilil tu Italerku.
xfokker píše:Ta Su-27... od Tamiya je to iste čo Su-27D Sea Flanker od Italeri.
DISMEMBER Dissection píše:xfokker píše:Ta Su-27... od Tamiya je to iste čo Su-27D Sea Flanker od Italeri.
před dávnou dobou jsem ho stavěl. Je to jen lehce upravený model Su-27 (co ode mě nikdo nechce) a má navíc třeba kachní plošky (ale to napojení na trup je nějaké divné) a příďák se dvěma kolečky, ale třeba směrovky nejsou zvýšené.
Promio píše:
no ved hod nejake foto, aby sme mali predstavu
Novio* píše:Jinak když jsem kdesi na netu četl popis stavby Su-34, tak se tam autor zmiňoval, že někdo dělá barevné sety přímo na flankera, nevíte pls někdo kde by se to dalo objednat, či kdo to dělá? ... jo a jak jsou na tom s kvalitou barvy "Model master" a popř. dají se u nás někde sehnat? _ Díky
Uživatelé procházející toto fórum: Alexandr Sigmund a 13 návštevníků