jedinej problem byl trosku s ovladanim a pak už to jde všechno samo
Vojtěch"Samin"Samek
KPM Kaznejov
KPM Kaznejov
mobba píše:Jo, pochopil. Díky i tak
Martin Glogar píše:To má logiku...
Budu ještě hledat dál, ale spíš jsem to teda myslel tak, jak píšeš, že někdo už nějaký svůj kompakt má a dělá s ním takové a takové fotky, které třeba známe z MF...ono to, co fotíme, je dost specifické, s tím pomůže spíš jen fotograf modelář![]()
Já si to zkusim prostudovat, ale jsem v tomhle fakt totální ignorant, mi ty technické data nic neřeknou, to špatně dopadne
Chmell píše:Před 20 minutami jsem dokončil prvních 30 testovacích snímků na novém (konečně již profesionálním) pozadí.
Pro názornost přikládám jeden zkušební snímek (fotil jsem do JEPG).
Budu moc rád, když napíšete vaše názory na níže publikovanou fotografii.
Úpravy snímku: ořez (3:2), kontrast + 8%, zmenšení 1024x683, uložení JEPG (komprese na 99%), doostření (Gaussovské – síla efektu 115%, poloměr 0,7 px, potlačení šumu 50), text do obrázku. Veškeré úpravy jsem provedl v Zoneru 10
[/quote]quote="Chmell"]Před 20 minutami jsem dokončil prvních 30 testovacích snímků na novém (konečně již profesionálním) pozadí.
Pro názornost přikládám jeden zkušební snímek (fotil jsem do JEPG).
Budu moc rád, když napíšete vaše názory na níže publikovanou fotografii.
Úpravy snímku: ořez (3:2), kontrast + 8%, zmenšení 1024x683, uložení JEPG (komprese na 99%), doostření (Gaussovské – síla efektu 115%, poloměr 0,7 px, potlačení šumu 50), text do obrázku. Veškeré úpravy jsem provedl v Zoneru 10
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků