Rostislav Axmann píše:a honzo, kde jsou řetezy? ja se na ne tak teším...
Řetězy budou zlatým hřebem celé stavby,ty si nechám až na konec Rosťo. Doufám,že mě z nich neodvezou do blázince.
Jinak dík,že jsi mi je sehnal

Rostislav Axmann píše:a honzo, kde jsou řetezy? ja se na ne tak teším...
duch píše:Já se dívám a mlčím.![]()
mess píše:K tem kolum bych mel jedinou poznamku. Na prvni pohled jsem si vsimnul, ze jsou vsechna 4 v naprosto totozne pozici. Kousek od jeho stredu je jakasi prohluben, ktera je na vsech na stejnem miste. Doporucil bych ji na 3 kolech zatmelit a navrtat jinde. Jinak hodne zajimava stavba.
M.
samurai píše:mess píše:K tem kolum bych mel jedinou poznamku. Na prvni pohled jsem si vsimnul, ze jsou vsechna 4 v naprosto totozne pozici. Kousek od jeho stredu je jakasi prohluben, ktera je na vsech na stejnem miste. Doporucil bych ji na 3 kolech zatmelit a navrtat jinde. Jinak hodne zajimava stavba.
M.
ja by som povedal, že to nie je až také jednoduché, tie kolesá vyzerajú ako zaťažené váhou vozidla, čo by dalo asi dosť práce upraviť pre inú pozíciu...
Štěpán Los píše:ty kola vypadaji na tom luchsovi dobře! je na tom hodně vidět že to byla předloha pro 72jku
Petr Pospíšil píše:A Luchs asi nebyl zbarvenej pro ty mírový mise ? Takovej NATO Faun a Bílej LuchsMňam
mess píše:K tem kolum bych mel jedinou poznamku. Na prvni pohled jsem si vsimnul, ze jsou vsechna 4 v naprosto totozne pozici. Kousek od jeho stredu je jakasi prohluben, ktera je na vsech na stejnem miste. Doporucil bych ji na 3 kolech zatmelit a navrtat jinde. Jinak hodne zajimava stavba.
M.
driver Růža píše:Tomu Luchsovi by slušelo nějaký poškození...![]()
Převrácení se v terénu, urvaný kolo, motor moh vzplanout......
Hlavně ho nědělej tříbarevnýho, ve čtvrtek sem předjeltohle s MANem 6x6 na návěsu a opticky to bylo takový slitý, ale i tak mě to uchvátilo
Petr Pospíšil píše:Napadla mě ještě jedna věc. Německo asi Luchse v Iráku nebo Afghanistánu nemá co ?
Martin Glogar píše:Nerozumim, už mlčimjen že se mi to před tim líbilo víc, ale když to tak má být, nic neříkám
i tak je to
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník