Jan Koliba píše:A kde bude ten řetaz cosi s ním fčera maval v klubu ?
Petr Pospíšil píše:Furt si nestěžujDyť to máš supr a po filtrech to ztmavne
Štěpán Los píše:ty filtry by to řešily pokut to chceš trochu ztmavit
léťa píše:Teda sleduju tohle téma od začátku a nestačím se divit, co jde všechno udělat.
Opravdu klobouk dolů a ať ti vydrží elán až do konce stavby.
Vím, že už je rozhodnuto o nákladu, ale podle mého názoru je tam moc koleček.
Pásy jsou pásy![]()
Tak budu zase sledovat a chřadnout, že na toto opravdu nemam
rcihelna píše:Ahoj Batyskafe zatím super![]()
![]()
![]()
mám doma podobnej pro mě nekonečnej projekt Sikorsky UH-60L Yanshuf 1/35 a tvoji trpělivost bych neměl.
Vždycky ho vytáhnu ze šuplíku 14 dní na něm makám pak se podívám na fotky co mi ještě chybí různejch hejblátek v kabině,
zase ho uklidím do šuplíku a du se něčím pohodovým odreagovat.
. Ale včera sem ti na Missing-Linx našel námět na další projekt
Jinak držím palce a přeju hodně trpělivosti
Aleš Chmelař píše:Dobré je to, dobré. Tahle stavba už nemůže dopadnout špatně. Povrchovka se mi zatím líbí. Jsem velmi zvědav na finální podobu. Jsi machr, držím Ti palce do finále...
Martin Glogar píše:Honzo, před tím posledním krokem to bylo nejlepší, prd ztmavit, měls to nechat tak a jenom trošku pofiltrovat...po tom posledním kroku se mi hlavně u té černé zdá, že ty okraje jsou světlejší než středy...ale i tak je to super, už to nech tak, ono se ztratí, a bude na tom vozítko, ne?
rcihelna píše:Ahoj Batyskafe zatím super, mám doma podobnej pro mě nekonečnej projekt Sikorsky UH-60L Yanshuf 1/35 a tvoji trpělivost bych neměl. ( Vždycky ho vytáhnu ze šuplíku 14 dní na něm makám pak se podívám na fotky co mi ještě chybí různejch hejblátek v kabině,zase ho uklidím do šuplíku a du se něčím pohodovým odreagovat.
. Ale včera sem ti na Missing-Linx našel námět na další projekt
Jinak držím palce a přeju hodně trpělivosti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků