A není o tomhle modelařina?????, mě příjde že dnešní trend je něco??? slepit a namalovat na to atraktivně model. Já osobně obdivuju tenhle druh modelaření, kdy vznikne opravdu bonsai tanku.
Jiří Anděl píše:A není o tomhle modelařina?????, mě příjde že dnešní trend je něco??? slepit a namalovat na to atraktivně model. Já osobně obdivuju tenhle druh modelaření, kdy vznikne opravdu bonsai tanku.
Jiří Anděl píše:A není o tomhle modelařina?????, ....
Blackosh píše::shock: aký pekný buldozér....
![]()
ale nie...vážne-máš pekne spracovaný model aj z figúrkou,je to takové dokonalé spracovanie do reálnej podoby![]()
....
Ked takto berieš a čerpáš z okolitých vecí a z nafoteného buldozéru inšpirácie,tak je to to najpriblíženejšie k tvojmu výsledku....super....
Bobanski píše:At zijou krabicky !
No Witti se do me krasne trefil![]()
Ale je fakt, ze lidi, co stavi jeden model pul roku, narvou na to veskere dostupne lepty a reziny a jeste to pak krasne nabarvi, velice obdivuji. Bohuzel jich je mezi modelari tak 1%....no mozna 2%.
Aleš Chmelař píše:Děkuji pánové za pochvalu. Termín diorámy jsem měl stanoven do Maďarska, ale asi by to bylo na úkor kvality. Když už jsem u toho tak dlouho vydržel, tak se to asi vyplatí. Narad něco měním v průběhu stavby, ale tohle je vyjímka potvrzující pravidlo. Takže nejzažší termín premiéry je MODELBRNO. To už je na 100 %, to musím stihnout. Ještě jednou díky...
Petr Klaus píše:Aleš Chmelař píše:Děkuji pánové za pochvalu. Termín diorámy jsem měl stanoven do Maďarska, ale asi by to bylo na úkor kvality. Když už jsem u toho tak dlouho vydržel, tak se to asi vyplatí. Narad něco měním v průběhu stavby, ale tohle je vyjímka potvrzující pravidlo. Takže nejzažší termín premiéry je MODELBRNO. To už je na 100 %, to musím stihnout. Ještě jednou díky...
to doufám že to stihneš tam se taky chystám tak se rád podívám
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků